Kelebekkk34 Asli06 kız bebek bizimki 8.ayla aynı kilosu artmadı ilk defa🙄, boyu uzadı bu ay sadece 8700 gr,72 cmde boyu
Ayca_ogun1 Oylesine_biri bebeğiniz sağlıklı ise kiloya bence o kadar takılmayın her çocuğun yapısı bir değildir bence kilosunuz güzel üzülmeyin
Dzeyy Kelebekkk34 6. Aya kadar meme mama olarak gittik 6. Aydan sonra sütüm azdı zaten iyice kesildi mama ek gıda devam ediyorz şuan
Kelebekkk34 Dzeyy bende doğduğundan beri anne sütü veriyorm 6. Aydan snra ek gıdaya başladık bu ay çok harektlendi bide diş olayından kilo almadı ilk defa o yüzden sormak istedim😊teşekkürler, maşallah
MasalMomy Asli06 Bebekleri kıyaslamak doğru değil lütfen yapmayın. Herkesin yapısı etnik kökeni genetik yapısı bambaşka. Kimimiz minyon kimimiz uzun boylu kimimiz iri. Bebeklerde bizim gibi farklı kilo ve boylara sahipler. Kendinizi bunu düşünüp üzmeyin sağlıkla büyütün🌼
Asli06 MasalMomy canım benim ben kıyaslama yapmadımki sordum sadece bunu bende diliyorum zaten farklı Bi amaçla yazmadım kontrole gittik bugün merak ettim sadece