MervosP Kelebekkk34 hayır ben hazır hiçbirşey kullanmıyorum. Ekmeğini bile kendim yapıyorum bisguv gibi şeyler hiç kullanmadım da yapmadım da. Herşeyi ayına uygun veriyorum
Muhasebeciana Asli06 her bebegin dogum kilosuna gore degisir bu kilo isi oyuzden kiyaslanaya girmeyin bence benim kizim 2960 gr dogdu mesela suan 8 ayligiz 1 hafta once gittigimizde 8600 kilo cikmisti 69 cm
Kelebekkk34 MervosP ne güzel bende hep doğal besliyorum hazır hç bişey yedirmedim ama seçmeye başladı herşeyi yemiyo🙄 yumurtayıda sevdiremedim zorlaşıyo git gide
Rytrz Dzeyy Biz de biraz tontiş ilerliyoruz ondan merak ettim anne sütü alan bebeklerde oluyormuş diye. Sağlıkla büyüsün 🌸
MervosP Kelebekkk34 evet seçiyrlar benim oğlumda meyveyi püre sevmiyor veya yoğurtla sevmiyor mesela siz de daha değişik şeyler yapmayı deneyin mücver kuzu kıymayla sulu köfte falan
Ayca_ogun1 Oylesine_biri bebeğiniz sağlıklı ise kiloya bence o kadar takılmayın her çocuğun yapısı bir değildir bence kilosunuz güzel üzülmeyin
Oylesine_biri Ayca_ogun1 ay bilmiyorum ki sanki hep böyle kalacak gibi geliyor korkuyorum daha doğrusu ger anne gibi endişeleniyorum
Kelebekkk34 MervosP bizimkide muz dışnda meyve yemiyo yoğurdu yayla çorbası yapınca yiyor, dişi çıkmadığından sert şeyler yapmıyorm ama kuzu kıymalı sebze çorbasını seviyo allahtan, yumurtayıda sevdiremedim deniyorm bşeylerle bakalm🙄
MervosP Kelebekkk34 inşallah sevdirirsiniz eline verip yemesini sağlayın bence bazı bebekler kendisi yemek ister benim oğlum mınvıklıyor ama ağzına da götürüp yiyordu halaöyle yaparım yemediği zaman
Tubates 8 aylıkken 8.500 boy 71 cm di şuan 9 ay 2 günlük kontrole gitmedik daha. Erkek bebek. Bizimde boy geride biraz 😓