esila87 Merhaba canım ben doğumumu Nisa hastanesi doktor Derya Kanza Gülde yaptım 9 aylık rutin kontrollerime her ay Derya hanıma gittim konuşma üslubu ilgilenmesi çok iyiydi her istediğim soruyu sorardım hiç çekinmezdim pandemi dolayısıyla eşim içeri giremezdi bende video çekerdim ultrason ile bakarken müsade ederdi tabi çekebilirsiniz derdi 40 +3 suni sancı vererek yatışım yapıldı buraya kadar Derya hanım benim için çok iyi bir doktordu kendisinden de çok da memnundum lakin gel gör ki doğumhanedeki yaklaşımdan ötürü bir daha kendisini tercih etmeyeceğim bir doktor haline geldi o muayene eden tatlı sevecen doktor gitmişti yerine soğuk ilgisiz ebeyle sohbet eden doğum yapan anneye destek vermeyen bir doktor gelmişti ondan hiç beklemezdim resmen hayal kırıklığına uğradım ve üzüldüm keşke bana iki kelimede olsa bir şeyler söyleseydi ama yok yemek yiyordum yemeğimi bitiremedim pilavım yarım kaldı gibi söylemlerde bulundu neyse benim de şansıma o soğuk anı denk geldi demek ki ama bir daha asla gitmem