Aselask34 hamile olduğumu öğrendiğimiz gibi hemen bir dünya tahlil istedi, hepsini yaptırdım hastanede. Baktı etti bişey yok dedi. Sonra 3.ayımda başka doktora geçice o söyledi ki idrar yolu enfeksiyonum varmış, hemen antibiyotik kullandım, çok şükür ters bir durum olmadı. İkiz gebelikte ikili tarama testi yapılmıyor, doğru sonuç vermiyor demişti bana. O yüzden yapılmayacak sana dedi. Sonra tarih yaklaşınca ikili tarama testi yaptır dedi. E dedim hani doğru sonuç vermiyordu? E işte bazı durumlarda yapıyoruz, yapılması gerekiyor, Reyhan hanım a git o gerekiyorsa yapar gibi kıvırmaya başladı. Sonra biiir dünya doktora sordum, hepsi ikiz gebelikte ikili tarama testi doğru sonuç vermiyor detaylı ultrasona giricen dedi ki öyle yaptım. Sırf hastane para kazansın diye yanlış sonuç verecek bir testi dayattı bana. Bişey oluyor kadını arıyorum, asla ulaşamıyorum. Bir de bu sorunlar olunca bi de şikayetvar dan şikayetlere bakıyordum o dönem. Biri yazmış, ikiz gebelikleri varmış, birisinde sağlık sorunu varmış bebeğin ve o bebeğin alınması gerekiyormuş, Alev yanlışlıkla sağlıklı bebeği almış, şimdi davalıklarmış. Ben bunları okuyunca dedim daha adımımı atmam oraya. Sen ne sorunlar yaşadın canım?