Begumkenan biregesevdasi benim oğlum da 22-00 arası uyuyup sabah geç kalkıyor normal mı sence canım yani çok direnmezse 10 da uyuyor akşam ağlamamız tutarsa 12 yi buluyor
Dogacdmn2020 [silindi] 4.5 aylık 3.ayından beri uyku eğitimi veriyorum maksimum sekiz buçuk olunca odaya götürüyorum loş ışıkta pijamalarını giydirip emzirip yatırıyorum 11.30 da gece beslenmesi için tekrar emzirip yatıyorum sabah 5 e kadar mışıl mışıl😊
Fitifiti Twinmomdd Gündüz uyuyolar mı? Benim oğlum gündüz uyumazsa 9:30 uyursa 10:30 hangisi iyi karar veremedik 😅 2 gündür gündüzleri uyutmuyorum direttiği için,ama zorlasam uyuyacak ve 2,3 saat sonra kalkacak. Bıraksak mı artık emin değilim.
Twinmomdd Fitifiti Bence bıraktırmayın gündüz uykusu cok önemli beyin olarakta vücut olarakta dinleniyorlar. Benim ikizlerim gündüz uykusu uyuyorlar 1.5 saat
aylakmadam 10 aylik gunduz 2 uyku yapiyor. 22 gb uyuyor ve hala gece surekli uyanip mizildaniyo. Ne zaman biter bi cile bilmiyorum
Ryhnmhmtuna Violet benm bebeğşm de 14 aylık 10 10 buçuk arası uyuyor sizin bebeğiniz sabah kaçta uyanıyor 🤗
Melihinannesi1 Valla ben bi türlü düzen oturtamadım, diş derken dışarda gezmek derken misafir derken bir türlü olmadi, on bucuk aylik 3 gündür 12 1 gibi uyuyor gece, iyice sapıttı 😬😁
Gulsahy [silindi] 7 aylık bebeğim. Akşam 19:30-20:00 arası uyur. Gece 2 kere uyanır mamasını yer tekrar uyur. Sabah 7:00 de kalkar. Gün içinde 2 kere 1’er saat uyuyor genelde. Ama öğle uykuları çok düzenli değil. 18:00 den sonra da uyutmuyorum.
Dogacdmn2020 Edalya Ozlem_likce en geç sekiz buçukta karnını doyurmak için yatak odasına götürüyorum önce altını değiştiriyorum sonra pijamalarını giydiriyorum sonrada emziriyorum odada gece lambası takılı ama çok ışık olmayacak her gün aynı saatte bunları yaparsan alışıyor canım 😊 güttiğim heryere pijama götdüm saati gelince gittiğim yerlerdede aynısını yaptım 😊
2015 [silindi] 8 aylık olacak 10 buçuk 11 gibi uyuyor sabah 6 buçuk ta uyanıyor gündüz üç uykusu.var yarım saat lik.benim.kizim çok az uyuyor sürekli ağlıyor uyku düzeni hiç yok erken uyutmaya çalışıyor um uyumuyor artık bı düzen kurmak istiyorum ilk kızım da uyku su kötüydü gece 2.ler.de. uyurdu sabah geç kalkardi bu bebeğim geç uyutup erken kalkıyor