Begumkenan biregesevdasi nasıl uyuyor canım uyanmıyor mu hiç yoksa gece falan kalkıp oyun istiyor mu ?
Ryhnmhmtuna Violet benm bebeğşm de 14 aylık 10 10 buçuk arası uyuyor sizin bebeğiniz sabah kaçta uyanıyor 🤗
biregesevdasi Begumkenan hayır canım hiç uyanmıyoruz 2 yada 3 kere meme istediğinden emziriyorum uyurken 8.30 da yatıp sabah 7 de kalkıyor. Öğleden önce 2 öğleden sonra 2 uyku yapıyor saat 5 ten sonra hiç uyutmuyorum 4. Aydan itibaren düzenimiz bu şekilde (4. Aydan önce 12 1 lere kadar oturup gece sürekli uyanıyordu )
okuyananne222 [silindi] 16 aylık olmak üzere. 20:00 gibi başlıyorum uyutmaya. Yemeğini daha erken verebilirsem 19:30′da da başladığım oluyor
Fitifiti Twinmomdd Gündüz uyuyolar mı? Benim oğlum gündüz uyumazsa 9:30 uyursa 10:30 hangisi iyi karar veremedik 😅 2 gündür gündüzleri uyutmuyorum direttiği için,ama zorlasam uyuyacak ve 2,3 saat sonra kalkacak. Bıraksak mı artık emin değilim.
Mlkmhrrm [silindi] 7 aylık eğer bir sıkıntısı yok ise 9 gibi uyuyup 6 7 gibi kalkıyor ama bu ara hiç bir saati belli olmuyor gündüz uykularıda yok gibi
Begumkenan biregesevdasi benim oğlum da 22-00 arası uyuyup sabah geç kalkıyor normal mı sence canım yani çok direnmezse 10 da uyuyor akşam ağlamamız tutarsa 12 yi buluyor
Dogacdmn2020 [silindi] 4.5 aylık 3.ayından beri uyku eğitimi veriyorum maksimum sekiz buçuk olunca odaya götürüyorum loş ışıkta pijamalarını giydirip emzirip yatırıyorum 11.30 da gece beslenmesi için tekrar emzirip yatıyorum sabah 5 e kadar mışıl mışıl😊
Twinmomdd Fitifiti Bence bıraktırmayın gündüz uykusu cok önemli beyin olarakta vücut olarakta dinleniyorlar. Benim ikizlerim gündüz uykusu uyuyorlar 1.5 saat