sedaomur26 _BirAnne ya 🥺 aslında ben geçen hafta adet söktürücü kullanmak istedim hemen olsun bitsin diye onu da eşim istemedi sonradan birşey olur felan diye
sedaomur26 BerkinAnnesi_32 ağrı olursa hiç riske giirmeyeyim en iyisi 🙈 doğal yollardan bitsin istiyorum duş mesela günde 2 kere alsam kesilir mi acaba 3 günde 😬🥴
sedaomur26 Kahvekokussu hiç kullanmadım 😬 evlenmeden önce ertesi gün hapı kullanmıştım 2 3 ay adet düzensizliği yaşamıştım. O yüzden şimdi bile kullanmak istemiyorum
Kahvekokussu sedaomur26 ben düzenli kullanıyorum bıraksam adet düzensizliği yapar mı bilemedim şimdi 🙂 eczaneye mi danıssanız bi acaba
Mariposa sedaomur26 normalde tatile çıkmadan adet geciktirici ilaçlar kullanılır ama adet olduysaniz kullanamazsınız persembeye kadar azalır muhtemelen zaten, agri kesici arveles,apranax tarzı ilac kullanırsanız kesebilir.
sedaomur26 Mariposa adet söktürücü kullanmak istedim geçen hafta onuda eşim istemedi riske attım birazda stres yaptım erken oldum bu ay 😔 yoksa ayın 3 de olmam lazımdı
ATC sedaomur26 yani yasmin zTen korunma hapı adaçayı da bitkisel sen eczane ye sorsana canım o daha iyi bilir belki başka bi hapta vardır
sedaomur26 Susebezeyno Ya şuan aklıma ne geldi ben hep tarçınli limonlu su yapıp içiyordum acaba yine öyle yapsam işe yarar mı limon da sonuçta kanı sulandiriyor 😬
Mariposa sedaomur26 olduktan sonra kullanılmaz o ilaçlar! Olmadan önceki 2 gün içinde kullanılmaya başlanır. Almayinn lutfen hormon ilacı. Ne kadar bilinçsiz yönlendirme yapıyorlar ya
sedaomur26 Mariposa evet zaten bende şuan için sıcak duş ve parola sıcak bakıyorum zaten ağrım da var en azından rahatlatır 🙈
Mariposa sedaomur26 3 günde azalır zaten, olmadı tampon kullanırsınız gider gitmez bismillah havuza girmeyin sizde 1-2 gün güneşlenin sadece .
sedaomur26 Mariposa 😂😂😂 ya zaten bir haftalığına gdiiyriuz mesele havuz da değil ki bir haftada 3 gün regl olmuş olacağım. Hissiyatı bile rahatsız edici o yüzden rahat olmak istiyorum orda 😊
Asiimmmm sedaomur26 tampon zaten mahvediyor bir senesinde oyle denk gelmiştim rezil etti beni tampon yine cıktı dışına
Evelynn sedaomur26 istersen bir eczaneye git yarın adını bilmiyorum ama bi ilacı vardı onun 3 4 sene önce annemlerle tatile giderken almıştım bende 1 gün içinde kesiliyor. Ama birde ağrı kesici sıcak duş dene onlarda azaltıyor