sedaomur26 Mom084 😬 Şuan banyo ve ilaç çoğunlukta en iyisi Hergun iki kere duş birde parol içim kesilir inşallah kesilmesede yapacak bişey yok 🥴😂
ATC sedaomur26 yasmin kullanabilirsiniz bende kına gecemden 2 gün önce olmuştum yasmin kullandım 2-3 gün bekarken de adaçayıyla bitiriyodum çok uzun sürüyordu diye
sedaomur26 VERA19 ya Google den biraz araştırdım limon ve sirkeli su ise yariyormus 🙈 limonata yaptım bende ama sirke nasıl oluyor acaba anında mi kesiyor yoksa kanama çok gelip kısa mi sürüyor 🙈
Mommy_ sedaomur26 Metiler tablet kanamayı azaltır aslında ama bir kadın dogumcuya danisarak alın. Kafaniza göre almayın. Onun dışında bol duş da azaltır.
_BirAnne sedaomur26 ben evleneceğim zaman adet geciktirici hap kulanmıştım lazere gidicem diye ama asla tavsiye etmem hem adetim gecikti aylarca hemde acayip kasık ağrım oldu ölüm gibi bişeydi 😞
sedaomur26 _BirAnne ya 🥺 aslında ben geçen hafta adet söktürücü kullanmak istedim hemen olsun bitsin diye onu da eşim istemedi sonradan birşey olur felan diye
BerkinAnnesi_32 sedaomur26 eczaneye sorabilirsiniz kesmesi için bir ilaç var daha önce öncesinde kullanmıştım ama sonrası çok ağrılı oluyor bilginiz olsun
sedaomur26 BerkinAnnesi_32 ağrı olursa hiç riske giirmeyeyim en iyisi 🙈 doğal yollardan bitsin istiyorum duş mesela günde 2 kere alsam kesilir mi acaba 3 günde 😬🥴
sedaomur26 Kahvekokussu hiç kullanmadım 😬 evlenmeden önce ertesi gün hapı kullanmıştım 2 3 ay adet düzensizliği yaşamıştım. O yüzden şimdi bile kullanmak istemiyorum
Rubab_Mommy sedaomur26 Regl olunca bitmesini sagliyo galiba.Hic kullanmadim ama etrafdan duymuştum.Yolculuklarda falan kullaniyolardi.Gunde 2 kez ayni saatte kullanilmasi gerekiyo bildigim kadariyla.
Mariposa sedaomur26 olduktan sonra kullanılmaz o ilaçlar! Olmadan önceki 2 gün içinde kullanılmaya başlanır. Almayinn lutfen hormon ilacı. Ne kadar bilinçsiz yönlendirme yapıyorlar ya
sedaomur26 LtfyeAsaf 🥺 6 gün sürüyor canım birde bugün akşam oldum yani ancak pazar pazartesi biter 🥺😬
Bebekcik2406 sedaomur26 primolut n diye hap var bende tatile gideceğim gün olmuştum hemen içtim kesti çok az lekelenme oldu, günde 3 tane içiliyordu yanlış hatırlamıyorsam yinede araştırın
sedaomur26 Demirac19 kusura bakmayın stresliyim şaka olduğunu anlamadım. Ben özür dilerim kirdiysam 🙋🙏
Minikkelebegim sedaomur26 ben ağrı kesici içtiğimde kesiliyor baya birde duş al sık sık su da azaltıyor kanamayı 😂