MrsNur Zelisblt çok basit, içine yerleştiriyorsun ve düzenli olarak değiştirmen gerekli, pedden çok daha rahat ve temiz. Denize girmek filan sıkıntı olmuyor, tampon içerde emdiği için kanamayı.
sedaomur26 Birkizbiroglan bilmiyorum fobim var 😬 birkaç kez kullandım hiç rahat olmadım o yüzden tampon birdaha kullanamam 🥺😬
LtfyeAsaf sedaomur26 daha perşembeye 4 gün var bence zaten azalır benim mesela 2-3 gün yoğun 4. Gün azar azar 5 gün bitmiş oluyo
sedaomur26 LtfyeAsaf 🥺 6 gün sürüyor canım birde bugün akşam oldum yani ancak pazar pazartesi biter 🥺😬
agacsizkoala sedaomur26 Primolut n diye ilaç var adet geciktirmek için ama adet olduktan sonra içilirse ne etki eder onu bilmiyorum
minikmerinos sedaomur26 yani söktürücü şekylr cogaltip çabuk bitirir galiba maydanoz suyu sıcak banyo çok olup çabuk bitirir bence
sedaomur26 Demirac19 kusura bakmayın stresliyim şaka olduğunu anlamadım. Ben özür dilerim kirdiysam 🙋🙏
KoalasMom sedaomur26 Canım siz gidene kadar zaten azalmış olur kanaman 4 gün var daha, o gün girmezsin havuza duşa girersin sabah akşam duş dahada azaltır birde ağrı kesici içersin mis gibi. Adet geciktirici ilaçlar var eczaneye sorabilirsiniz ama bence gerek kalmaz onlara birde yan etkileri var
sedaomur26 KoalasMom ya aslında bugün akşam saatlerinde oldum. 6 gün sürüyor zaten villayı bir haftalığına kiralamış eşim o yüzden bir haftanın 3 günü regl olmuş olacağım 😞
sedaomur26 Mom084 😬 Şuan banyo ve ilaç çoğunlukta en iyisi Hergun iki kere duş birde parol içim kesilir inşallah kesilmesede yapacak bişey yok 🥴😂
ATC sedaomur26 yasmin kullanabilirsiniz bende kına gecemden 2 gün önce olmuştum yasmin kullandım 2-3 gün bekarken de adaçayıyla bitiriyodum çok uzun sürüyordu diye
sedaomur26 VERA19 ya Google den biraz araştırdım limon ve sirkeli su ise yariyormus 🙈 limonata yaptım bende ama sirke nasıl oluyor acaba anında mi kesiyor yoksa kanama çok gelip kısa mi sürüyor 🙈
Mommy_ sedaomur26 Metiler tablet kanamayı azaltır aslında ama bir kadın dogumcuya danisarak alın. Kafaniza göre almayın. Onun dışında bol duş da azaltır.
_BirAnne sedaomur26 ben evleneceğim zaman adet geciktirici hap kulanmıştım lazere gidicem diye ama asla tavsiye etmem hem adetim gecikti aylarca hemde acayip kasık ağrım oldu ölüm gibi bişeydi 😞
sedaomur26 _BirAnne ya 🥺 aslında ben geçen hafta adet söktürücü kullanmak istedim hemen olsun bitsin diye onu da eşim istemedi sonradan birşey olur felan diye
BerkinAnnesi_32 sedaomur26 eczaneye sorabilirsiniz kesmesi için bir ilaç var daha önce öncesinde kullanmıştım ama sonrası çok ağrılı oluyor bilginiz olsun
sedaomur26 BerkinAnnesi_32 ağrı olursa hiç riske giirmeyeyim en iyisi 🙈 doğal yollardan bitsin istiyorum duş mesela günde 2 kere alsam kesilir mi acaba 3 günde 😬🥴