OzgeOzkan Defnebelisinannesi baktım bende şimdi. Denizi kum çakıl diyor. Sıkıntı olur mu acaba çocukla. Bir yakınınız vs gitti mi buraya
OzgeOzkan Ranadlbl burası baya uygunmuş. siz ne kadara ayarladiniz. Bir tanıdığınız gitmiş mi daha önce ? Kendi arabanızla mi gideceksiniz ? Biz uçakla gitmeyi düşünüyoruz da baya uzakmiş aktarma nasıl olur acaba
Ranadlbl OzgeOzkan 5gün pzt- cumaya 2300 sanırım 2 yetişkin bir bebek. Daha önce giden tanıdığımız vardı evet. Arabayla gideceğiz. Aktarma falan bilemiyorum 🤷♀️Denize sıfır diye tercih ettik. Bir de fiyatı gayet uygun inşallah memnun kalırız bakalım😇👍
Gunesay OzgeOzkan side de ali bey resort var. Ormanın içinde gibi hem denizin dibinde. Siz ve bebeğinizde beğenir gibi.
mutlukalp21 OzgeOzkan Rubi Platinum Spa Resort & Suites çok güzel ve çok temiz yemekleri de çok lezzetli canım
Esadanil Misirekmegii biz de bu otelden aldık haftaya gidicez hatta. Denizi dalgalı mı acaba fotoğraflarda dalgasız görğnüyor ama emin olamadık. Normalde Bodrum taraflarına gidiyoruz hep Antalyayı pek bilmiyoruz.
OzgeOzkan Ranadlbl taş çakıl falan olursa bebekle sıkıntı olur da o yüzden sordum teşekkürler cevaplarin için 🤗 siz ne zaman gideceksiniz belki tekrar yazarım sonra
Aysenurmiran OzgeOzkan Antalya Luna Blanca ya gidiyorum bi sefer gitmiştik çok beğendik temiz bakalım