OzgeOzkan Fethiye yada Antalya’da ( Kemer Belek Side Lara ) . 1 yaşında bebegimle gidebileceğim , denize sıfır , denizi plajı kum olan bir otel arıyorum kızlar. Var mı önerisi olan ?
Purposeless OzgeOzkan ıc hotels family resort bi bakın bizde bu sene buna gideceğiz çocuklar için inanılmaz şeyler var Antalya belekte
Sevgilimmm OzgeOzkan balayına fethiyeye gitmiştik ölü denize. Otelden çok memnun kalmıştık denize de yakındı. Narcia resort otel
Cicismoms OzgeOzkan Üstte kalsın canim ben laraya gitmiştim. Güzeldi otel fikrim yok 5yil önce sevgiliyken gitmiştik.
Purposeless OzgeOzkan granada luxur beleğede bakabilirsiniz denize uzak ama otel servisle götürüyormuş diğer türlü otel 4*4 lük yorum ve puanlarına bakabilirsiniz
elfozyil OzgeOzkan Ayvalık ya da Antalya taraflarına bakıyorum öncesi Bodrum Marmaristi şiimdi rotayı çeviriyoruz :) yalnız bebekle zor olur mu nasıl olur çok düşünceliyim sizde nasıl durumlar uyuması yemesi falan 10 aylık 1 yaşta gitmeyi planlıyoruz
OzgeOzkan elfozyil bende korkuyorum pek düşünmemeye çalışıyorum. Pütürlü yediği için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Uyku eğitimine başladım bir de inşallah guzel geçer 🙏🏻
Gudu_m elfozyil ben 7 aylık ilken gitmiştim arabasın da güzel uyurdu bir şeyden geri kalmadım denizde kalın pamuklu bir örtü sererdim üstünde yatardı gün de iki kere denize soktum 2 dk çıkardım meyve püresi yapardım güneş kremi de kullandık ve şapkasız götürme güneş geçmesin başına bol bol su da içir susuz kalmasın, emzirmem de sıkıntı olmadı deniz müsaitti. Şimdiden iyi tatiller 🌺
Defnebelisinannesi OzgeOzkan bizde sunis elita ya aldık Manavgat ta bakabilirsiniz çok araştırdık bizde içimize sinen bura oldu
OzgeOzkan Defnebelisinannesi baktım bende şimdi. Denizi kum çakıl diyor. Sıkıntı olur mu acaba çocukla. Bir yakınınız vs gitti mi buraya
Bsrylmz OzgeOzkan ya bizde bulamadım ben birde ya muhafazakar ya aile oteli arıyorum fiyatlar uçmuş🤯 bende öneri alabilirim 🙏
yaramaz_bocegim Bsrylmz Fethiye de edasu otel tavsiye edebilirim. İslami otel değil ama içki yok küçük şirin bir otel
OzgeOzkan Ranadlbl burası baya uygunmuş. siz ne kadara ayarladiniz. Bir tanıdığınız gitmiş mi daha önce ? Kendi arabanızla mi gideceksiniz ? Biz uçakla gitmeyi düşünüyoruz da baya uzakmiş aktarma nasıl olur acaba
kubosunatlasi Ranadlbl merhaba bu oteli araştıracak tavsiyeyle mi gittiniz birde herşey dahil mi otelde çok uygun dikkatimi çektide