Busramnida Burcc Yanlış bilgi vermeyin lütfen isofix olmayan araçlara sonradan ayrı maliyetli isofix takılıyor araçlara 🤗
Woody BarlasMomm arkada toptether var mı? İsofix de vardır muhtemelen diye düşünüyorum aracınızda ama 🙄
Selcan BarlasMomm sonradan takılıyor arabaya isofix. Kolay takılıyor sikinti olmaz araştırıp aracınıza uygun takan yeri bulabilirsiniz. Isofix daha sabit tutuyor çünkü aracınıza taktirin ☺
Unknown BarlasMomm Maxi Cosi Tobi önerebilirim. Testlerden geçmiş bir koltuk. Emniyet kemeriyle bağlanıyor, yerinden kıpırdamıyor.
Woody BarlasMomm eger isofixsİz emniyet kemeri şle bağlanan alacakaanız besafein bi modeli var. Ona bakın bence
Hunili BarlasMomm araca sonradan izofix taktırabilirsiniz koltuk falan değişmiyor. Ama uzun yol yapmıyorsanız sık sık top tether ve emniyet kemerli modellerde iş görür. Çünkü araç bu alınıp satılıyor. Masrafa gerek yok bence.
BarlasMomm Hunili su an uzun yol yapmiyoruz ama tayinciyiz uzun yolda yapabiliriz seneye. Dediginiz gibi arababa alip satilan bir sey once isofixsiz guzel bir koltuk bulursak onu alicaz da icime sinen olmazsa taktiririz artik.cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Mommysharkdoodoodoodoo BarlasMomm ben hem isofix bağlantılı hem de kendi kemeri ile bağlanan bir model kullanıyorum 2 senedir ve çok memnunum yoyko bear bi bakın isterseniz
Hunili BarlasMomm rica ederim hayırlısı oldun sizin için🤗 britax römer trifix2 i size hem emniyet kemeri hem top tether hemde izofixli isterseniz böyle modellere bakın sonrasında koltuk değiştirmek zorunda kalmazsınız🌸
Denizarass Mommysharkdoodoodoodoo merhaba, biz 97 model Bi araç aldık yeni sanırım isofix bağlantısı yok. Sabah da yoyko bear sipariş ettim. Emniyet kemeriyle bağlandığınız zaman sorun yaşadınız mı acaba? Siparişi iptal mi etsem bilemedim
Denizarass Mommysharkdoodoodoodoo bir de emniyet kemeriyle bağlamak zor mu? Onunla alakalı video bulamadım :)