Lidya-t Her arabada olmayabilir yeni sonradan taktıran var mı bilmiyorum ama çok zor koltuğa bağlı bir şey bütün koltuk değişir oda mümkün değil gibi.Başka türlü takılır illa olması gerekmiyor YouTube da isofixi olmayan araçlara nasıl takılıyor gösteriyor
Burcc Hayır canım izofix bağlantısı sonradan yapılabilen birşey değil. İzotixsiz alın oto koltuğunu. Hem daha az maliyetli olur.
BarlasMomm Burcc tesekkur ederim her yerde isofixli daha güvenli diyor ama arabada yok baglanti mecbur normal alicaz o zaman
Busramnida Burcc Yanlış bilgi vermeyin lütfen isofix olmayan araçlara sonradan ayrı maliyetli isofix takılıyor araçlara 🤗
Yasemin_06 BarlasMomm Cnm her arabada isofix bulunmuyor. Emniyet kemerini takacaksiniz. Ha uğraşırım derseniz bı tanidigimdada ykru sanayiye götürdü arabayı koltuğa bağlantı yaptılar sonradan isofixli oldu o şekilde bağladılar. Sizde vaktiniz varsa uğraşırım derseniz o şekilde yaptirin
BarlasMomm Yasemin_06 tesekkur ederim cevabiniz icin. Isofix daha guvenli diyorlar ama o yuzden sordum eşime bir sorayim ya da normal oto koltugu alicaz artik
Mutlubebis BarlasMomm 2006 model sonrası çoğu araçta, 2013 model sonrası her araçta var. Yukarıdaki bilgi yanlış. İsterseniz bir de sanayide ustaya sorsun eşiniz. Yoksa isofix bağlantısı olmayan alacaksınız mecburen.
Kbrarslannnn BarlasMomm vardır muhtemelen de görememişsinizdir koltukların oturma yeriyle sırt yerinin birleşme yerinde ufak demir gibi bişey var YouTube dan falan bakabilirsiniz tam nerde olduğuna
Mommysharkdoodoodoodoo BarlasMomm isofix bağlantınız vardır bagajdan bir yerden koltuğa doğru itiliyor bence YouTube’dan araba modelinizin isofix yerini nasıl açacağınıza bi bakın.
Woody BarlasMomm arkada toptether var mı? İsofix de vardır muhtemelen diye düşünüyorum aracınızda ama 🙄