Simaymavi arabanız hayırlı olsun kazasız belasız inş kullanın bende 2017de ehliyet aldım son 1 yıldır aktif kullanıyorum ben ilk başlarda hep eşimle kullandım kendime güvenim gelmesi için mahalle aralarında dur kalk yaptım hep ve kısa mesafeli yerlere hep gittim iş yerine gidip gelirken filan zaten sürekli 10-15 gün kullanınca arabaya alışıyorsunuz bir rahatlama oluyor hiç korkmayın zaten kendinize başta güvenmiceğinizden yavaş kullanırsınız ve eğer varsa çevrenizde sakin yapılı biri ilk zamanlar yanınıza alın hep benim kayınvalidem çok panik mesela daha çok beni gerip strese sokar eşim de tam tersi ben yapana kadar bekler mesela bir de önemli olan bu yapamayınca stop ettirince debriyaj geçmeyince filan panikleyip bırakmayın üstüne gidin tekrar tekrar yapın çok yoğun trafiğe hemen çıkmayın çünkü çok taciz ediyorlar korna çalıyorlar filan hele bir de kadın görünce sıkıştırma önüne kırma filan o yüzden daha sakin yerlerde kendinizi pişirin önce 😊 inş hayırlısıyla kazasız belasız ustalaşırsınız siz de bir kadının araba kullanması kadar güzel bir şey yok çünkü kendi adıma konuşayım 2-3 sene ehliyetim cüzdanımda süs gibi gezdi hep ve hamileyken hep eşime beni şuraya götür buraya götür filan çok dedim birine bağlı olmaktansa kendi işini görmek daha güzel 🌸