Simaymavi Yaklaşık 3,5 4 senedir aktif kullanıyorum manuel ehliyet almıştım arabalarım da manuel oldu hep eşiminki de manuel şu an da ve ben otomatikten daha çok seviyorum ama otomatik inanılmaz keyifli 😍😁😁
İlk arabam eskilerin skodasıydı hani şu direksiyonu dönerken kas yapılanlardan😀😀 Sağolsun aldı babam acemiliğimi attım onunla ve sanki araba kullanmak benim ruhumda varmış hiç zorlanmadım ve korkmadan sürdüm 😊
Size bunları anlatma sebebim ASLA YAPAMAM, TRAFİK ÇOK KORKUNÇ, BENİ SIKIŞTIRIRLAR, MANUELİ İSTOP ETTİRİRİM dedim kendime ama o araba sürme sevdası hevesi heyecanı gelince ve korkmadan bir kere deneyince ne kadar kolay ve eğlenceli olduğunu anladım elhamdülillah iyi ki de almışım sürmüşüm😍
Sizden ricam, aynalarınızı hep kontrol edin, ASLA KORKMAYIN !
Size korna çalacaklar el hareketleri yapacaklar müziğin sesini yükseltin duymayın görmeyin onları.
Kendinize güvenin yapacaksınız !
Zaman alır biraz ama yaparsınız ama lütden korkarak sürmeyin çünkü bence en büyük kaza sebebiyeti korku hakimiyeti kaybedebiliyorsunuz😑
Şimdiden hayırlı olsun Rabbim kazasız belasız sürmenizi nasip etsin, siz her şeyi yaparsınız inanıyorummmm 💪💪💪😍😍😍