SeherRonyaMelek Mom070 @Mom078 turuncu saçlı bağyaaaaaan Denizli ilimiz hakkında bilgi verebilir misiniz ? 😂
Hilal_kfl Aliye07 Aliye07 emin ol korkulacak bişey yok 1 sene oldu cizredeyiz bizde bende önyargı ile geldim ama emin ol bi sıkıntısı yok adım başı polisler zaten soluk aldırmıyor bunlara için rahat olsun 😁
Mom095 Mom070 hayırlı olsun Denizli liyim 🥰😂 Pamukkale merkez canım 😅 güzeldir yani için rahat olsun. Nerden geliyosun aslen nerelisin bilmiyorum ama şunu söyleyeyim. Bizim Denizli ye gelen yerleşiyor gitmiyo 😂😂
Mom070 Mom095 Vandayız. Aslında bize her yer güzel gelecek buradan sonra önemli olan mesleki yönden rahat olmamız sanırım Denizli de bu konu da rahat bir yer. Çok teşekkür ederim 🌸
papatya96 Mom070 valla ben kontroller için gidiyordum hastaneye güzeldi öyle çok soğuk değildi kışın ama sürekli yaşamadığım için bişey diyemecegim
Mom095 Mom070 gayet temiz gayet rahattır merak etmeyin. Askeriye şehrin göbeğinde zaten. Öyle Allahın unuttuğu yerde değil 😂 her yere ulaşım çok rahat. Lojman çıkmamıştır heralde dimi?
serapalp Mom070 Van Denizli’den daha güzel neden buradan sonra diyorsunuz ki ? Eminim vanı mumla arayacaksınız
birkizannesi_ Mom070 bi insan nasıl olurda 4 yılda gelmez buraya 😁 balık bendinide mi merak etmedin hiç ?
eslemsiii Mom070 bence güzel avm çarşı pazar hep güzel yerlerde merkezde çamlık diye piknik alanı var büyük güzel bi yer başka bi semtinde masal park falan var çocuklar için 🤗
Esmece Mom070 Oy canım çamlık anılar anılar şimdi gözümde canlandılar havası da çok temiz sokaklarida caddeleride kocaman geniş geniş yürü yuruyebildigine..Çocuklar için çamlık gibi bahçelerde mevcut idi olduğum zamanlarda🌺
Eslemveannesi Goktugmom_ Bir hafta on gün içinde il içi atama ile ilçeler belli olacak canim büyük ihtimalle
Sabriyee Goktugmom_ sabırsızlıkla bekliyoruz bizde bizim de Hakkari eş götürülemez yer cıkıcak diye canımız agzımızda bekliyoruz
eslemsiii Mom070 Pamukkale Denizli’nin bi ilçesi ama şöyle anlatayım merkezi de ikiye böldüler bi kısmı Pamukkale diye geçiyor bir kısmı Merkezefendi diye
Mom070 eslemsiii Merkez yada merkeze yakın olması yeterli. Böyleyse sorun değil aslında bölünüp bölünmemesi.
Almina06 Goktugmom_ Hakkari’den gidiyoruz bizde içiniz rahat gelin çok rahat bı yer bu yıl doğalgazda geldi. Ama ben orduya gidiyorum ☺️