Mom070 Kızlar selamün aleyküm. Nihayet açıklandı hepimiz kurtulduk. Kimimiz için tercih dışı kimimiz için istediğimiz yer çıkmıştır diye düşünüyorum. Bizim 5. Tercihimiz olan Denizli çıktı. Nötr durumdayım hissiyat olarak. Yine de çok şükür tabii. Denizli de olanlar yazar inşallah biraz bilgi ediniriz. Sizlere nereler çıktı istediğiniz mi tercih dışı mı? Hadi sohbet edelim. Bugün zaten tayin postlarıyla dolacak yerimizi alalım. 😂
Aliye07 Mom070 En son hamile olduğumu öğrendiğim zaman bu duyguyuları hissetmiştim, tercihimiz geldi Şırnak fakat önyargı hat safhada.🤷🏻♀️ Hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallah. 🤗
SeherRonyaMelek Mom070 @Mom078 turuncu saçlı bağyaaaaaan Denizli ilimiz hakkında bilgi verebilir misiniz ? 😂
Mom070 Aliye07 Hiç beklemediğiniz bir yer olabilir o yüzden önyargı ile yaklaşmayın bence. Adı korkutuyor ama belli olmaz. Hayırlısı olsun inşallah.
Tubakyncck Aliye07 bizede Şırnak çıktı dediğiniz gibi önyargı hatsafhada inşallah ön yargılarımız boşa çıkar orada görev yapan çok memnun olan kişiler var hayırlısı olsun inşallah 🤲☺️
Rabis43 Aliye07 bizde geçen sene Şırnak Silopi ye geldik önyargılı gelmiştik ama öyle olmadı rahat burası sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum
Almina06 Goktugmom_ Hakkari’den gidiyoruz bizde içiniz rahat gelin çok rahat bı yer bu yıl doğalgazda geldi. Ama ben orduya gidiyorum ☺️
Kbr11 Zalimsin Bilecik ilçede oturuyorum konum olarak çok güzel bi yer Eskişehir Sakarya ya yakın mesefa
eslemsiii Mom070 Pamukkale Denizli’nin bi ilçesi ama şöyle anlatayım merkezi de ikiye böldüler bi kısmı Pamukkale diye geçiyor bir kısmı Merkezefendi diye
DD_ Mom070 güzel bir yer denizli korkmayın. Oldukça gelişmiş büyük, Temiz, sakin. Biz yakın oturuyoruz bazen alışverişe veya gezmeye gidiyoruz. Kaplıca da var kayak da var, avm de var, piknik yeri de var, yamaç paraşütü yapılıyor. Hayırlısı olsun.
Gin Mom070 şu an Denizlideyim.🤣 kızımı doktora getirdim. Biz Muğla’dayız ama sağlık konuları için çocuğu hala Denizli’ye getiriyorum. Mom070 şehir merkezi zannımca tam olarak. Denizli güzeldir. 😌 üniversite okumaya gelen bütün arkadaşlarım yerleştiler buraya. Benim memleketim ama ben gelemedim bir türlü 😹
_kaanefee papatya96 dikkatli olmanızı tavsiye ederm kaç kez hırsızlık başımıza geldi yeni taşınana böyl bi darbe düzenliyorlar sanki
papatya96 Mom070 valla ben kontroller için gidiyordum hastaneye güzeldi öyle çok soğuk değildi kışın ama sürekli yaşamadığım için bişey diyemecegim