Kızlar herkese iyi geceler buraya faydalı bişey yazmayı uzun zamandır istiyordum çünkü hepimizin sorunu aynı, arkadaşlar öncelikle kendi problemimi söyleyeyim benim saçlarım aşırı kıvırcık zenci kıvırcığı kuru şekilsiz hep yıpranmış görüntüsü olan bi saçtı ben yıllardı Brezilya fönü yaptırıyordum ama artık saçlarım aşırı kimyasaldan bittiler ve saçlarım kalçalarıma kadar uzun gürdü fön çekince herkesin hayranlıkla baktığı bi saçtı, neyse doğumdan sonra o 3 kişinin saçları olan kafam bi anda kel olmaya yaklaştı size dökülen saçlarımı anlatamam kanser hastası gibi avuç avuç evi süpürmekten bıkmıştım artık en son kestim saçlarımı çok üzülerek yaptım bunu ama çözüm olmadı dökülme dışında elimi saçıma götürür götürmez lastik gibi kopuyordu ve ben saçıma yıllardır boya ve düzleştirici sürmedim, böyle olmaz dedim günlerce çareler aradım ve çok araştırmalarım sonucunda solgar biotini duydum kızlar ben saçım da şu an altın dönemi yaşıyorum yani Allah onu çıkarandan razı olsun bunca zaman okadar saçma sapan saç bakım ürünlerine para vermişim ki parama zamanıma yazık etmişim, eskiden 1 saat kıvırcık saçıma fön çekerken şu an en fazla 20 dk, saçlarımın dökülmesi %50 azaldı ve daha 1 ay olmadı kullanalı saç kalitem arttı saçlarım Işıl Işıl oldu, saçlarım çok daha çabuk şekil alır oldu kısacası mutluyum kestiğim için üzülüyordum ama çok kısa zamanda uzayacağına inanıyorum, arkadaşlar markayla hiç bir bağım yok bildiniz kendi halinde bi ev hanımıyım ben çok memnun kaldım isterim ki benim gibi problemi olan herkese faydalı olabileyim, eğer solgar biotin düşünmezseniz saç için priorin olan tablette var onu da çok duydum, benim kullandığım solgar biotin 5000 günde 1 tane alıyorum