Minikdipsy Cansinn canım onu bi doktora sor ama hamilelikte gerek yok ben Hamileyken saçlarım çok güzelleşti decavit vermişti doktorum çok iyi geldi o kilo aldırır diye doğumdan sonra cesaret edemedim kullanmaya
Omom aysenur96 ben emziriyorum. Çocuk doktoruna saçlarım çok dökülüyor deyince verdi bana bu vitamini. Kullanıyorum yani emzirirken
MelekAnnesii Minikdipsy öyle bir övmüşsünüz ki direkt marka ile bağlantınız olduğunu düşündüm nedense..
Emir123ali Minikdipsy okadar çok övgüyle bahseden yorumlar varki ben biliyordum ama acaba yan etkisi varmı diye şüphede kaldığım için almamıştım ama alıcam inşallahh bendede etkisi olur saçlarım için
Minikdipsy aysenur96 benim oğlum memeyi sadece 1,5 ay emdi ne yazık ki 😔 o yüzden hiç bilmiyorum onu bi sormak lazım sormadan kullanmayın
Minikdipsy Emir123ali benim tek korkum iştah açmasıydı çok şükür öyle bişey olmadı başka yan etkisiyle karşılaşmadım canım çok memnun kullananlar
Esrans Minikdipsy Solgar muhteşem ya her türlü hapını kullandım biotin harici 😃 saç dışında kıllanma yapmıyor değil mi ?
Minikdipsy Esrans yani ben daha önceden lazer yaptırdığım için vücudum da hiç tüy yok o yüzden bilemiyorum yani şu an öyle bişey göremedim kendimde
Esrans Minikdipsy Tek soru işaretim o korkuyorum 😃 saçlar istenmeyen tüy gibi olsa ztn sorun yaşamazdık