anakraliceee @saripapatya_ esim ve ben A pozitifiz. Büyük oğlum 0 pozitif. Küçük oğlum A pozitif İlk oğlumuzda esim doktorun yanında şaşırmıştı ben A yim bebeğimiz niye 0 diye doktorla bikere kanın sizle hiç alakası yok demişti 😊babamiza
Veraveannesi Ben A rh+ babası Ab rh+ yani biyoloji dersindeki o bezelyelerdeki en çekinik olasılığı düşük olan var ya bizim kız o olmuş B rh+ ne baba ne anne buyur burdan yak 😂
queenMother saripapatya_ hiç öyle bişey duymadım biz 8 kardeşiz hepimizin kanı babamın kanından hepimiz karışmış olamayız heralde😅büyük oğlum kanı babasıyla kızım benimkinden küçüğü daha bilmiyorum
26es1965 saripapatya_ ben B Rh pozitif eşim 0 Rh pozitif oğlum da B Rh pozitif. bizde 4 kız kardeşiz diğer kardeşlerim 0 Rh pozitif annemin kanıyla aynı benim kanım babamın kanıyla aynı
ftsdmrhn saripapatya_ bunu doktora sorarsanız doktor güler. Yok öyle erkek çocuğunki anneden gelir diye bir şey. Çaprazlama denen bir olay var genetik biliminde, normal olması gerektogi gibi olmuş
cekoslavakporseleni saripapatya_ ben a+ eşim ab+ oğlum a+ doğdu 💕 odada yatarken kan grubu kağıdını getirmişlerdi Allahım insan o kağıda bile sevinir mi😂 saklıyorum kağıdını 😂
zeynepmirac57 saripapatya_ valla benm oğlum hem benden hem babadan aldı 😂 benm abh negatif eşimin brh pozitif . Oğlumda ab pozitif😂
pervin_t saripapatya_ benim babamdan aldı kızım😂ben de eşim de 0 rh+,kızım 0 rh - 😁hatta hastanede ilk öğrendiğimde yeniden tahlil yaptırtmıştım sonuç aynı🥴
Aryemus_3 saripapatya_ kan uyuşmazlığı var eşimle oğlum babasından alsaydı iğne olacaktı doğduğu gün ama annesinden oldu
Balli_pastamm saripapatya_ Benimki a rh+ Babasininki 0 rh - Çocuklarin ki 0 rh + Doktor 0′ı esimden + kismini benden aldığını söyledi,farkli olunca sasirmistik böyle de olabiliyormuş.
MerveLiva saripapatya_ daha ilgincinş sölim ben a pozitifim babası 0 pozitif bizim kız a negatif😅 görümceme çekmiş ikimizede değil onun kan grubula aynı cok garip
Esraa- saripapatya_ benimde oğlumun benim kanım. Ama hiç öyle duymamştım. Şimdi düşününce mantıklı geldi çünkü abilerimde annemin kanıyla aynı.