Cihangiriinannesii saripapatya_ Ne alaka yahu. Benim oğlumun kan grubu ikimizin de kan grubundan değil. Biz B+ oğlum 0+
cagla24 saripapatya_ a kan grubu 0 kan grubuna göre baskındır o yüzden oğlunuz eşinizden almış olmalı kan grubunu ☺️ bizim eşimle kan grubumuz aynı 0 Rh + oğlumuzunda öyle 😂
Dygdygdyg saripapatya_ evet bana doğumdan hemen sonra kan geubu bekli olunca söylediler sarılık olma ihtimalinin sebeplerindenmiş
ikizlerinannesi2985 saripapatya_ benimki ab rh+ eşiminki b rh+ kızımın da oğlumun da ab rh+ Anne baba ayrımı olduğunı sanmıyorum. İkinizin birininkiyle aynı olacak sonuçta. Aynı olmasaydı karıştılar mı diye düşünün😀
anakraliceee @saripapatya_ esim ve ben A pozitifiz. Büyük oğlum 0 pozitif. Küçük oğlum A pozitif İlk oğlumuzda esim doktorun yanında şaşırmıştı ben A yim bebeğimiz niye 0 diye doktorla bikere kanın sizle hiç alakası yok demişti 😊babamiza
Veraveannesi Ben A rh+ babası Ab rh+ yani biyoloji dersindeki o bezelyelerdeki en çekinik olasılığı düşük olan var ya bizim kız o olmuş B rh+ ne baba ne anne buyur burdan yak 😂