Dilos01 Narin9 kilo verebilirsiniz cnm sadece ekmek tüketme bol su iç suyun içine nane tarçın limon sık 😃🥰
1matmazell Suya limon tarçın vs deniyor ya ben yapsam içsem bebeğime de geçermi sütle acaba oda zayıflar mı ondan korkuyorum içemiyorum. 15 kilo fazlam var 65 den 50 ye düşeyim bak nasıl tutarım boğazımı ama önce zayıfladığımı görmem lazım 🙈🤭😂
Narin9 1matmazell kız saçmalama olur mu hiç öyle şey yediğimiz direk gitmiyor çocuğa vitaminleri hep süt oluyo. O zman acı yemeyelim sütümüz acı olup çocuğun ağzı yanar falan 😂😂
Melegim_benim Narin9 aman napayim daha yolun basindayiz bebegim 2 bucuk aylik bi 6 aylik olsun ek gidaya baslayim o zaman diyete başlarım bebegimin doymasi herşeyden onemli şu içsem yarıyor regli de olmadim onun şişkinliği de var balon gibi olacagiz yakinda 😁
1matmazell Narin9 kız tad olarak demedim 🤭 ekşi diye sormadım kii içindeki zayıflamaya yardımcı asitler bebeğe de geçer mi dedim 😄😄
ilkgozagrimm Umutluluk ekmek tatlı hamur işi abur cubur bunları bıraktım ve şeker tam bugday ekmek yedim günde 2 ana bir ara ögün yaptım bol su bol yeşillik yedim hergün yarım saat leslie yaptım yada yürüyüş ve en önemlisi akşam en gec 6 dan sonra hiçbirşey yemıyoruz