Ozgeoyk BiciNanaMusi prima yı kaç gün kullandınızda pişik yaptı ? Ben 40 gündür kullanıyorım henüz bişey yok ondan sordum acaba olucak mı diye
Minikbalinannesi Ozgeoyk hemen belli ediyo pişik ben primayı bikaç gün kullandıktsn sonra pişik yaptı
karalim BiciNanaMusi Hem pişik önleyici krem kullanmanızı öneririm Hem de ıslak mendil yerine pamuk alıp ıslatıp silmek suretiyle ıslak pamuk kullanmanızı öneririm 😌
aslhnartc Sleepy nin bezini kullanıyorum bende doğduğundan beri 5aylık olduk azcık bile kızarıklık yapmadı.Tabi çocuktan çocuğa değişir ama önererim dene bence
BiciNanaMusi Sltn canım geçiyor krem sürünce aksami bişeyi kalmıyor ama hemen oluyor pişigi ki fazla tutmuyorum birde yaptığı gibi altını açıyorum ona rağmen pisik oluyo
BiciNanaMusi Bebegimmelegim denemedim ama bi kaç kişi daha onermisti onu hepsine bi göz gezdireyim bakicam 😊
Gunayim BiciNanaMusi sleepy kullaniyorum cok memnunum arada degistiridm pirima molfixs aldim asiri pisik oldu kanama derecesine geldi 2 gune yine sleepiye gecdim
Azyebvolverina BiciNanaMusi dogdugundan beri prima kullandim hediye geldi denedim 4 5 tane jullandim gayet guzel incecik boya yok paraben yok kotu kokutmuyor da sizdirma da yok gayet guzel
BiciNanaMusi Azyebvolverina teşekkürler 😇 bende kullandım ama hiç beğenmedim çok sert bi yapısı var şuan minies kullanıyorum ve oldukça memnunum çok beğendim
Yarenbaran BiciNanaMusi ben kullandim ayni benim oglum da da pisik yapti ama su an a101 bezinden kullaniyorum gercekten cok guzel tavsiye ediyorum