BiciNanaMusi Minikbalinannesi yok Hayır denemedim yorumlara baktım buradaki kimin iyi dediği bez kimine iyi gelmiyor sanırım bebekten bebeğe değişiyor bu
Minikbalinannesi BiciNanaMusi ben çok memnunum ki içeriği de değişmiş bezin ayrıca incecik aynı prima gibi içeriğindeki parfüm losyon falan kaldırılmış
Sltn BiciNanaMusi geçmeyen pişik varsa sadece bezden olmayabilir.alerjisi var oda yapar.kakasını takip edin birde alerji belirtisi var mı ona bakın.yeğenimde geçmeyen pisi vardı her bezi denedik süt alerjisi çıktı daha sonra.
Ozgeoyk BiciNanaMusi prima yı kaç gün kullandınızda pişik yaptı ? Ben 40 gündür kullanıyorım henüz bişey yok ondan sordum acaba olucak mı diye
Minikbalinannesi Ozgeoyk hemen belli ediyo pişik ben primayı bikaç gün kullandıktsn sonra pişik yaptı
karalim BiciNanaMusi Hem pişik önleyici krem kullanmanızı öneririm Hem de ıslak mendil yerine pamuk alıp ıslatıp silmek suretiyle ıslak pamuk kullanmanızı öneririm 😌
aslhnartc Sleepy nin bezini kullanıyorum bende doğduğundan beri 5aylık olduk azcık bile kızarıklık yapmadı.Tabi çocuktan çocuğa değişir ama önererim dene bence
BiciNanaMusi Sltn canım geçiyor krem sürünce aksami bişeyi kalmıyor ama hemen oluyor pişigi ki fazla tutmuyorum birde yaptığı gibi altını açıyorum ona rağmen pisik oluyo
BiciNanaMusi Bebegimmelegim denemedim ama bi kaç kişi daha onermisti onu hepsine bi göz gezdireyim bakicam 😊