glsmeknc96 Adaninannesi09 bende sleepy ıslak mendil kullanıyorum saf sulu olanından 14 ay oldu hiç değiştiremedim çokda memnunum🤗
Htcnr zmerves Adaninannesi09 6 aylık oldu kızım sleppy kullanıyorum limonlu sirkeli olan yeşil paket,, sensitive olan cok ince o yüzden diğerini öneririm
nisaballinannesi Adaninannesi09 saf pamuk mendil baby me e bebeğin en doğalının bu olduğunu düşünüyorum
zeynepliyakusum Adaninannesi09 ilk doğduğunda hastanede kaldığımız 2 gece dalinin ıslak mendilini kullandım şu anda 8 aylık hastaneden çıktığımızdan beri hiç kullanmıyorum lavaboda sıcak suyla hep yıkıyorum poposunu en doğalı hemde öyle bi rahatlıyoki dışarda ise küçük tülbent parçalarım var lavabo bulamasamda şişeden suyla ıslatıp siliyorum kirli torbamıza koyuyorum eve geldiğimde yıkıyorum
Busranehirmila zeynepliyakusum zor olmuyor mu lavaboda yıkamak benim kızım da haftaya 10 aylık olacak ancak 2 sefer çok battı diye elime alıp lavaboda yıkama gafletinde bulunum aşırı zorlandım. Ya benim lavabom küçük yada ben de bi sorun var herhalde 😂😂😂
larabayba Sadece pamuk kullanıyorum yeni doğmuş bebeğime molfix kullandım hep pişik oluyordu bende bir süre pamuk ıslatıp kullanıyorum
Busranehirmila Reyna ya bende aldım ondan güvendim pure serisi diye fakat elimdeki paketin arkasını çevirip içeriğini okuyunca şok geçirdim sodyum benzoat bile var. Tuhaf tuhaf kimyasal isimleri var. Hem bu kadar pahalı olup hem de doğal olmayınca aşırı sinirlendim pure serisini komple güvenilir sanmıştım
zeynepliyakusum Busranehirmila benim lavabomun genişliği gayet rahat bize göre lavabodan farkedermi bilmiyorum şimdiye kadar hiç zorlanmadım 🤣🤣 ama bizim kız doğduğundan beri alıştı artık poposunu yıkarken ön taraftan eğilip bakıyo bile kuzu gibi duruyo maşallah şampuanlıyorum bide yıkarken sonra değme minişimin keyfine misler gibi oluyo
Busranehirmila zeynepliyakusum ay ne güzel maşallah 🥰 benim iki kere yıkadığımda da bende yıkanmış kadar olmuştum elinin ayağının çarpmadı yer de kalmamıştı 😂😂😂
BebekYaman Adaninannesi09 büyük oğlum 2 yaşına girecek, küçük oğlum 3 aylık. İkisine de uni baby sensitive kullanıyorum. Gayet memnunum hiç sorun yaşamadım. Toplu alımda da uygun fiyatlı oluyor
Betullz Ne ev temizliğinde ne kendi cildimde ne de bebeğimde ıslak mendil kullanmıyorum. Pamuk mendil. Kullanması hiç zor değil. Dışarıdaysanız su şişesinden dökerek bile hafif ıslatmak yetiyor. Islak mendilden daha güzel temizlediğini düşünüyorum
Senizinc Adaninannesi09 baby turco ilk defa aldım ve cok beğendim kokusuz sleepyden daha güzelll bnce🙂