cevikoznur95 Adaninannesi09 1 yıl pamuk ve şu kullandım sonra bebeland ve baby turco ıkiside yıldızlar listesinde mühendisinoglu sayfasında
1anne1bebek_ Adaninannesi09 doğduğundan beri ıslak mendil kullanmıyorum… İçme suyunu bi fısfıslı şişeye doldurarak, alt temizleme mendili ile temizliyorum 🤍
GokceMomy Adaninannesi09 Benim de 3 aylık, sleepy yenidoğan dan çok memnunum, bebeğimin cildi çok hassas, bir süre daha kullanırım herhalde.
Alya_efeninannesi Adaninannesi09 sleepy natürel yenidogan, baby me yeni doğan, üni baby yeni doğan. Hangisi denk gelirse onu alıp kullaniyorum
Ebruervam Adaninannesi09 berbat bir mendild sleppey kullandım hep pişik yaptı baby turco zeytinyağlı olanını kullaniyorum oiisk yapan bölgeyi bile gideriyor harika bir mendil hemde koruyor
Berilismom Adaninannesi09 baby me temizleme pamuğu kullanıyorum dışarı çıkıncada prima pure kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım en temizi pamuk geliyor bana 1 yaşındayız
UraSsmom Adaninannesi09 Ben 2 sene molfix izotonik sulu kullandım çok memnun kaldım cidden. Şimdi en son uni baby aldık
zmerves Serapo curly_mom boyutu, kalınlığı ve ıslaklığı nasıl acaba ? Sleppy kullanıyorum ama daha uygun fiyatlı muadil bulursam geçeceğim
acemiii Adaninannesi09 prima pure ve sleepy kullandım pişik ardından kakası yüzünden mantara dönüştü.Pamuk kullanıyorum bebeğim 5 aylık.Islak mendili artık sadece dışarda veya çok kaka yaptıysa kabasını silmek için kullanıyorum.
Mellg Adaninannesi09 ıslak mendil kullanmıyorum. Çantamda hiç kullanmadığım uni baby var ne olur ne olmaz diye