Merveceylan Kubrardvan ozaman ıslak mendil kullanıyoruz.Ben de evde pamuk ve ılık su yapıp siliyorum.hem ıslak mendil soğuk olduğu için birden irkilmiyor bebeğim onun o soğuk dokusuna. Mis gibi de temizleniyor.
Azralbyrk Unibaby yenıdoğan cok memnunum yumusacık pamuk gibi . Unubaby sensıtıve bırazdaha ıncecık ce sentetıiğ dfazla memnun kalmadım . Prıma hassas denedim oda fena değil yenıdogan gbı yumusak ama büyük paketlerı olmadıgı ıcın pahalıya gelıyor.
VERA19 kaymakliekmekkadayifi Çok saf bir dokusu var sleepy’den daha iyi bence bu konuda,denemelisiniz🤌🏻😌
GamzeYasir Adaninannesi09 uni baby yenidoğan kullanıyorum 7aylik oğlum doğduğundan beri onu kullanıyorum
Ozgefaruk10 Adaninannesi09 Unı ıslak mendil kullanıyordum önlem markasının ıslak mendili aldım arada da onu kullanıyorum
TosbikAnnesi1 Adaninannesi09 6 ay 22 günlük bebeğime doğduğundan beri uni babynin yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorum .değiştirmeye kalktım bikaç defa farklı marka mendil bana kuru hissiyeti verdi bide tüylü gibi incecik değişik dokudaydı beğenmedim ben açıkcası hâlende uniye devam ediyorum .
ipekayann Adaninannesi09 3 4 aya kadar sleepy yeni doğan kullandım sonrasında sleepy sensitive aldm ve çok memnunum koku yok başarılı ve uygun
Ayla33 Doğduğu günden beri ılık suyla vede Pamukla sılıyorum. Hiç pişik yaşamadık çok şükür. Dışarıda çıktığımızda ıslak havlu unı baby Kullanıyorum. Onuda ılık suyla ıslatıyorum öyle sılıyorum 👍
minikmerinos Adaninannesi09 ben 6 aylık olana kadar tahminen Eyüp Sabri Tuncer yenidoğan kulkandim gerçekten çok güzel indirimi takip ettim hep. Yaz bebegi olduğu için benim için çok önemli idi o sırada bulamadığım oldu bir iki kere nolfik izotonik kullandım ama diğerine kıyasla çok kötü geldi dokusu sert ti. Daha sonra artık mevsim değişti ve bebeğim biraz büyüdü ilk hassasiyet geçti diye sleepy natural olana geçtim limonlu kekikli okaliptuslu sirkeli falan içerik güzel kokusu ve dokuda çok iyi geldi fiyatı da makul oluyor toplu alınca bayadir kullaniyorum çok memnunum başka mendil hiç kullanmiyorum .
KereMini1 Adaninannesi09 19 aylik sleepy yada minies kullaniyordum bu sefer baby turko beyaz sabun kokulu aldim ama pek sevmedim
Ezgialp Adaninannesi09 sleepy yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum çok memnunum o kadar memnunum ki anlatamam ☺️ bi ara aciliyeti vardı markette bulamayınca Prima hassas kokusuz ıslak mendil aldım pişirdi çocuğumun poposunu😕
Cansuk Küçükken sleppy yeni doğan, şimdilerde molfix izotonik sulu bebe losyonlu kullanıyorum çok memnum