Cihaninannesi Adaninannesi09 bebegim 3 aylik henüz 5 tane marka deistim en guzeli jenniwilly bunda sabitim pahalilara gore daha guzel bence
Tugceynr Adaninannesi09 uni baby yeni doğan kullanıyordum uni baby cream aldm pişik için kremli bi yapısı var hoşuma gitti pişik sorunı hiç yaşamadk şimdiye kadar 2.5 aylık bebeğim
Dilekcsgn Adaninannesi09 molfix izotonik sulu ıslak mendil güzel kalın ve çok kullanmama gerek kalmıyor yumsakda tahriş etmiyor memnumum
Yagmurannesi Adaninannesi09 ıslak mendil değil ama sana onerebileciğim en güzel temizleme mendili yani pamuk tarzında e bebekten alıyordum ben tüm ıslak mendillerden daha iyi
Minnossareannesi Adaninannesi09 Uni baby yeni doğan ile tanıştıktan sonra değiştiremiyorum, 6 ay 20 günlük çok memnunum büyüklüğü yapısı çok ideal
Cicismoms Adaninannesi09 O kadarlikken pamuk şu kullanıyordum. Sonra izotonik sulu Molfix kullandım mavi paket olandan. Şimdi 1aylik sleepy beyaz paket ıslak mendil kullaniyorum
SNCK Adaninannesi09 molfix izotonik sulu yenidogan yuzunu ellerini silmek icin. 6 aydan sonra altina normal izotonik sulu altini silmek icin.. Hic pisik olmadik cok.sukur..
Dezemet Adaninannesi09 prima pampers Aqua pure☺️ Bazi markalar bebegimin cildine dokunuyor, kipkirmizi oluyor. Bundan cok memnunum💗