daphne93 sleepy kullaniyordum ama bebegimi cok fena pisik yapti islak mendil kullanmayi biraktim. fisfis sisesine kaynatip soguttugum suyu dolduruyorum ve pamuk islatip altini siliyorum. bunlari yanimda tasiyorum disarda da kullaniyorum
nazlieylul ballilokmaninannesi bende hastanede kullandım yatış verildi baktım kızardı hemen pamuk getirdim pamuğa alıştı 6 aydır birden bikaç gün ıslak mendil kullanınca kızardı bende dışarıda sleepy kullanıyorum
Sadecezeynep İlk zamanlar sleepy natural saf sulu olanından kullandım şuan unibaby o da güzel şimdi bu dışı sarı olan sanırım limonlu ondan sipariş verdim bakalım deneyeceğim kullananlar varsa bi yorum alırım
DPK12-_ Adaninannesi09 ben uni baby veya sleepy zeytinyağ özlüyü kullanıyorum ikiside güzel hangisi indirime girerse onu alıyorum
zmerves Demet_k tabii ki yüzüne dahi kullanabiliyorsunuz zaten paket üzerinde yazıyor, daha doğrusu görsel var kullanılabilir alanlar
Yunusemreveannesi Adaninannesi09 bende basta onu kullandim suan 2buvuk aylik olcak normal slipi kullaniyorum zeytin ygli olanda guzel cok guzel kokuyor
Kubrardvan Adaninannesi09 Benim bebeğim 9 aylık doğduğundan beri uni yenidoğan kullanıyorum çokta memnunum
Kubrardvan Ccn Çok özeniyorum kullanmayanlara bazen evde bende kullanmıcam diyorum pamuk ıslatıp siliyorum ama mesela misafirliğe gidince veya dışarda nasıl baş ediyorsunuz ki
Merveceylan Kubrardvan ozaman ıslak mendil kullanıyoruz.Ben de evde pamuk ve ılık su yapıp siliyorum.hem ıslak mendil soğuk olduğu için birden irkilmiyor bebeğim onun o soğuk dokusuna. Mis gibi de temizleniyor.
Ccn Kubrardvan ben sadece ilk 2 ay ılık su kullandım daha sonra direk çeşmeden ıslattım.misafirliğe vs gidince gene çeşmeden ıslatıyorum. Hiç bir zorluğu yok aslında