Kubrardvan Ccn Çok özeniyorum kullanmayanlara bazen evde bende kullanmıcam diyorum pamuk ıslatıp siliyorum ama mesela misafirliğe gidince veya dışarda nasıl baş ediyorsunuz ki
Rebulavanta Adaninannesi09 prima ıslak mendilini kullamıyorum internetten koliyle alıyorum uyguna geliyor yani tanesi 10 tl normalde ama bana tanesi 6-7 tlye geliyor
Hllnazalaz Adaninannesi09 2 kızımdada ıslak mendil kullanmadım tek kullanımlık pamuklu bez ılık suyla sildim hep tercih meselesi tabi 🤗
ballilokmaninannesi @nazlieylul yani ıslak mendillerin içeriği ne bilinmiyor bana göre pamuk daha mantıklı dediğim gibi dışarı çıktığımda kullanıyorum onuda her zaman değil kullandığım zamanda mutlaka eve gelince duş aldiriyorum pamuk çok daha iyi oluyor
BuketMina ballilokmaninannesi ben dışarda bile pamuk kullanıyorum canım. Çeşmede ıslatıyorum aynı ıslak mendil gibi.
nazlieylul ballilokmaninannesi bende hastanede kullandım yatış verildi baktım kızardı hemen pamuk getirdim pamuğa alıştı 6 aydır birden bikaç gün ıslak mendil kullanınca kızardı bende dışarıda sleepy kullanıyorum
Kckbsbeyhn Bizde Unibaby,dalin,prima bunlari kullandik hepside iyi bence.ilçede oturdugumuzdan hangisi varsa markette onu aliyorum acikcasi ama daha sonra molfix i denemek istiyorum.onun bebek bezininde iyi oldugunu söylediler.
BuketMina Adaninannesi09 ıslak mendil kullanmıyoruz, dışarda bile pamukları ıslatıp kullanıyorum. Islak mendil alerji yaptı, uni baby yenidoğan.
gocebebirbayan BuketMina kaç aylık canım bebişin. Bende ilk 2 ay pamuk kullandım. 1 aydır da molfix ıslak mendil kullanıyorum. Bazen acaba pamuğa devam etse miydim diyorum
gocebebirbayan Adaninannesi09 ilk 2 ay pamuk ve ılık su kullandım 😊 daha sonra molfix ıslak mendile geçtik. Şimdi 3 aylık molfix kullanıyoruz 🙈
BuketMina gocebebirbayan Canım 2 ay 13 günlük bebeğim. Doğmadan 2 koli ıslak mendil aldık, uni baby yenidoğan arkadaşımız önermişti inan hiç kullanamadık. Annem 40 m çıkana kadar yanımdaydı o sürekli pamuk kullanınca devam etti öyle. İlk yeni doğduğunda hastanede ıslak mendil kullandık kıpkırmızı yaptı sonra bidaha hep pamuk :) ben pamuğa çok alıştım ya gerçi şimdi kakaları öyle çok olmuyor ilerde ne yaparım bilmiyorum ♥️
MeteNaz Adaninannesi09 evet hala yeni doğan kullanıyorum 4 aylık bür kere değiştim hemen pişik yaptı birdaha da değişmem 🥰
Balbebem Adaninannesi09 6bucuk aydır bebek temizleme pamuğu kullaniyorum ıslak mendiller nekadar iyi olursa olsun icime sinmiyor, pamuk kullandigim icin öyle aman aman bi pişik veya sorun yaşamadik çok şükür en guzeli ve dogali pamuktur. Islatıp kullaniyorum ve islak mendilden daha guzel temizliyor kesinlikle daha tok oldugu icin. Hem kurulama şansimizda oluyo diger kuru pamukla. Ama islak mendilde oyle bi şans yok🙏 Cantamda bitane primanin veya sleepyninkini bulunduruyorum acil biryere gidince lazim olur diye sadece
Cananakyildiz Pampers pure ile başladık genelde popişini yıkadım şimdilerde coconuta geçtik tavsiye ederim🙂