yigitmomss Narin9 evet verilebiliyo diyet ve leslie ile 5 kg verdim bi ayda.ilk iki hafta 1 mil 3.hafta 2 mil 4.hafta 3 mil yapiorm tum vucut.daha da vermeyi düşünüyorum
Narin9 [silindi] evet bende basen konusunda fayda olacağını sanmıyorum. O yüzden 15 dk leslie yapıp ısınmayı düşünüyorum sonra da basen eritmek için başka şeyler de yapacam baseniniz gerçekten eridi mi neler yaptınız
[silindi] Narin9 bir kere sabır gerektiren bir süreç basen eritmek ben tamamen Ergin kırbaç videolarıyla çalıştım.Isınma olarak kyra pro yaptım.4lt su tükettim ve diyet yaptım.
Narin9 aybukemom çok iyi olur canım hem birbirimizi motive ederiz ve daha disiplinli olur takibe alıyorum seni açtığında bende katılırım 😊
Narin9 [silindi] bir uygulama mı indirdiniz yoksa youtubeden mi yaptınız bunları. Ne kadar zamma aldı basen eritmek
[silindi] Narin9 ben 2 ayda çok güzel sonuçlar aldım.YouTube kanalından seçip daha sonra izle kısmına kendime programlar oluşturdum.Önce basen ölçümü yaptım tabi.Sonra yeşil yapraklı sebzeler çok etkili.Abim diyetisyen benim oda diyet lisemi hazırladı .
[silindi] Umutluluk abim online çalışmıyor.Ama ben size bana yaptığı listeleri atarım bana özelden ulaşırsanız.Hem bedava kız al kullan 🤣
[silindi] Umutluluk eğer içinizde azim varsa ben hemen yarın çok sıkı bir diyete daha gireceğim.Bana katılabilirsiniz.Kas yapmak için bu defa karın kası yapıcam
ZehraSareMom Narin9 Ben yememe dikkat ederek 53′e kadar düsmustum cok faydaisni gördüm guzel kalori yaktiriyor leslie
Tevekkul ZehraSareMom lessie nedir biri beni aydınlatsın YouTube yazdım da hiç Türkçe birşey çıkmıyor
Minnakseven Narin9 5 gündür Leslie değil de Chloe yapıyorum 14 günlük karın programı ve şimdiden toparladı ayrıca şekersiz besleniyorum 21 güne tamamliycam bı şekilde.leslie yapmıştım bi kaç gün ama Leslie ablanın da basenleri var sanki gibi geldi bıraktım 😁
Narin9 Minnakseven ya bende onu yapmak istiyorum ama eğer düzgün yapılmazsa Allah muhafaza sakatlanma oluyomuş. Bide çok zor değil mi ya
Aliveannesiiii [silindi] yaa bunu farkeden bir ben miyim dedim leslie yaparken eşime diyorum ki bu kadının basenleri duruyor o kadar yürümeye 😅😅😅o yüzden leslie yi ısınma olarak yapıp peşine hit cardio daha etkili