Narin9 Gerçekten leslie ile zayıflayan var mı işe yarıyor mu ne derece etkili ben basenlerimde erisin istiyorum
Cheddar Narin9 diyet +dengeli beslenmeyle veriliyor baya. Ben diyete 1.5ay önce başladım. Geçen haftada spora başladım haftada iki gün leslie iki gün pilates yapıyorum. Toplamda 5kg verdim
[silindi] Narin9 basenlerinizi eritmek için Leslie nin yeteceğini düşünmüyorum.Tabi ki kilo verdirir ama basen bölgesi için daha sıkı bir spor ve egzersiz planı gerekiyor.Çünkü Leslie temel bir planda ilerliyor genelde yürüyüş yapma imkanı olmayanlar için uygun.Size daha ağır hıtt ve cardio egzersizi lazım.Ben aylar önce basen erittim sıkılaştım ve tam 18 kilo verdim.
aybukemom Narin9 bizde yakında leslie ye başlıyoruz berbaer diyet yaptıpımız arkadaşlar var ğç kişiyiz ama çoğalabiliriz . Ramazanda birbirimizi öotive ederek kilo verdik 1-3 neyse işte sonuçta almadık 😊 leslie ye başlıcaz post açıcam bende başlayonca . Görürsen aende bize katıl 😊
yigitmomss Narin9 evet verilebiliyo diyet ve leslie ile 5 kg verdim bi ayda.ilk iki hafta 1 mil 3.hafta 2 mil 4.hafta 3 mil yapiorm tum vucut.daha da vermeyi düşünüyorum
Nhn Narin9 günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp çıkan kaloriden 100 200 kalori eksik yiyecekler yiyerek kalori açığı bıraktım, çok fazla vaktim olmuyodu gün içinde 20 dakika olanı yaptım
Narin9 Cheddar çok iyi ya bende en az 5 6 kilo vermek istiyorum bide termal tayt alıp öyle yapacam daha etkili olsun diye basenlerimde erisin istiyorum. Kaç mile olanı yapıyordunz
DoganurcaN Ben düzenli yürüyüş, yemeği kısma, çok çiğneme ve yavaş yemeyle anında kilo verebiliyorum hemen 1 haftada fark ediyo, şuan emzirmesem ayda 5 vermiştim bile
Narin9 DoganurcaN doğrudur kuzum ama dışarı çıkmayoruz ki gündüz çok sıcak oluyo akşam da oğlum erken yatıyor
Cheddar Narin9 30dk olanı canım 2mile karşılık gelen. İlk 3 gün 15er dk ile başladım sonra 30a çıkardım
Narin9 [silindi] evet bende basen konusunda fayda olacağını sanmıyorum. O yüzden 15 dk leslie yapıp ısınmayı düşünüyorum sonra da basen eritmek için başka şeyler de yapacam baseniniz gerçekten eridi mi neler yaptınız
Narin9 aybukemom çok iyi olur canım hem birbirimizi motive ederiz ve daha disiplinli olur takibe alıyorum seni açtığında bende katılırım 😊
Narin9 mutluluk12 Nhn Umutluluk -Alp- aybukemom Umutluluk bsr1453 Ruzgarmery thisismylife life#12286746 thisismylife 1minikannesi bsr1453 Geylani Tugba6336 Tugba6336 ozlemtuncay -Alp- gruba alındınız kızlar özele bakın
[silindi] Narin9 bir kere sabır gerektiren bir süreç basen eritmek ben tamamen Ergin kırbaç videolarıyla çalıştım.Isınma olarak kyra pro yaptım.4lt su tükettim ve diyet yaptım.