mechule Elfdru arkadaşımın çocugu erkek damarı belliydi kızı oldu ama 2.de benimde oğluşumun damarı yuvarlak şekilde baya belli bakalım Allah nasip ederse ikinci ne olur ☺️
gocebebirbayan Elfdru aaa ne tuhafmış. Kızım var benim, Bana da ; eğer baş parmağını, diğer parmakların ortasından çıkarıp hareket işareti yaparsa ikinci çocuğun da kız olacak demektir dediler. O hareketi de yaptı 😂 alakası var mı ki böyle şeylerin acaba
aysenurbahadir Elfdru banada annem oğlun da kız güzelliği var bunun arkası kız olucak demişti bakalım olucak mi 😃
Kereminannesiii Elfdru aman benim karnıma da kız diyorlardı yusyuvarlak oğlum oldu😁 Allah bilir onu denk gelip tuttursa bile salladı tuttu olur yani
ZHE Elfdru batıl inanç bence de ama ilk oğlumda vardı o damar 2.cocugumda oğlan oldu bunda da o damar var ama 3.ü asla düşünmüyorum 🤣🤣
Serapveminikleri Elfdru Yalan…😂Banada herkes oule dedi kziimda da var hatta karnim sivri,tatlı aseriyorum ve 2 ci kızıma gebeyim 😍
Ahsenur Elfdru benım nenem soylemıstı dayımın hanımın kızının kasındakı damardan dolayı erkek olacak demıs gercekten dogru arkası erkek cocugu oldu