buselidunya Elfdru Kızıma da “ay erkek güzeliiiiiii bunun peşine erkek gelicek” diyolar sırf erkeğe benzediği için ama hayırlısı. nelere inanır olduk 😁😁
Elfdru buselidunya Amann insanlar bazen konuşmak için konuşuyor işte :) sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da 🙏🏻
Annekus Elfdru dogru mu bilmem ama annem dhaa yeni dogdugunda benim oglan bosuna kız yapcam diye ugrasma ikinci de erkek dedi damar mevzusuna suan damarı yok ama karnımda bir oglan daha var 🤭kimi de güzel yüzlü bebegin arkasından kız gelir der benim oglanın yüzü de kız gibi masallah ama demekki birinci kurala uydu benimki🤭😂
mechule Elfdru arkadaşımın çocugu erkek damarı belliydi kızı oldu ama 2.de benimde oğluşumun damarı yuvarlak şekilde baya belli bakalım Allah nasip ederse ikinci ne olur ☺️
gocebebirbayan Elfdru aaa ne tuhafmış. Kızım var benim, Bana da ; eğer baş parmağını, diğer parmakların ortasından çıkarıp hareket işareti yaparsa ikinci çocuğun da kız olacak demektir dediler. O hareketi de yaptı 😂 alakası var mı ki böyle şeylerin acaba
aysenurbahadir Elfdru banada annem oğlun da kız güzelliği var bunun arkası kız olucak demişti bakalım olucak mi 😃
Kereminannesiii Elfdru aman benim karnıma da kız diyorlardı yusyuvarlak oğlum oldu😁 Allah bilir onu denk gelip tuttursa bile salladı tuttu olur yani
ZHE Elfdru batıl inanç bence de ama ilk oğlumda vardı o damar 2.cocugumda oğlan oldu bunda da o damar var ama 3.ü asla düşünmüyorum 🤣🤣
Serapveminikleri Elfdru Yalan…😂Banada herkes oule dedi kziimda da var hatta karnim sivri,tatlı aseriyorum ve 2 ci kızıma gebeyim 😍