Bhr28 Simiyy benim ne suyum geldi ne de nişan sancım bile yoktu. Kontrole diye gittim meğer açılmam varmış haberim yok. Akşam da doğum yaptım 😊
Boncuk-1 Simiyy benimde nisanım gelmeden suyum geldi canım hatta suyumda öyle milletin anlattığı gibi degil az az geldi sızıntı şeklinde olurmus bazen benım şansıma öyle oldu ☺️
Urasmom Simiyy benim doğum bir gece önce şiddetli adet sancısı gibi bir sancı olmuştu. Zaten ertesi gece doğuracağımı anlamıştım. Öyle de oldu. Gece olunca sancıları oldu suyum geldi, suyla birlikte nişanım da gelmişti.
nursocum Simiyy Benim nişanım gelmedi ama suyum sızıyormuş meğersem sanki altıma kaçırmışım gibi ama idrar yada akıntı değildi emindim.
Wolverine Simiyy Olur canım benim nişanım gelmedi. Yalancı sancım var sanıp son bir kez kontrole gittim apar topar doğuma alındım.
basaktpe12 Simiyy yalancı sancı olabilir sancılarını takip et benim sancım 12de başlayıp 3de kuvvetlendi
Prens_annesi21 Simiyy Bn 42 haftamı bitirdim nişan şu bu gelmedi zorla bebeğimi dünyaya getirdim normal doğum ile nişan herkeste olmuyor