Simiyy Mom987 ara ara giren birşey yok sürekli devam ediyor uzanıyordum yattığım yerden falan kaldırdı
TalentedMom Simiyy benim de nişanım gelmedi kontrole gittiğimde suyum bitmiş hiç farkında değildim hemen o gün doğum oldu
Zelisblt Simiyy ne nişan ne suyum gelmedi, çok az az su gibi akıntım geliyordu Dr ye gittim doğum başlamış dediler :)
Biscolataerkegim Simiyy Nişan, su, sancı,açıklık bende hiçbir belirti olmadı. Gerçek sancı 5 dakikada bir gelirmiş. Şimdi imkanın varsa sıcak suda otur iyi gelirse bil ki yalancı sancıdır
durununannisi__08 Simiyy benim gece 3 4 damla kan gelmişti gittigimde suyum azalmisti sabaha sezeryans aldilar sancim ve acilmam sıfırdı
basaktpe12 Simiyy benim nişanım gelmedi hala nişan gelcek diye evde sancı ile 1saat yattım sonuc hastaneye 8cm açıklık ile gittim aşırı kolay doğumum oldu nazar değmesin 2.hamileyim Sancı keskin ve sürekli oluyor düzenli şekilde vurur ve vurdukça kuvvetlerin benim bel ortası yanmaya başladı sonra bacaklarım kasılıp kasıklarım ağrıdı
minibiranne Simiyy ilk doğum mu canım doğum sancıları belden başlıyor zaten genelde takip et canım sancı sürelerini kasılma sayar ile takip etmiştim ben zaten anlaşılıyor doğum sancısı farklı oluyor
Bhr28 Simiyy benim ne suyum geldi ne de nişan sancım bile yoktu. Kontrole diye gittim meğer açılmam varmış haberim yok. Akşam da doğum yaptım 😊
Boncuk-1 Simiyy benimde nisanım gelmeden suyum geldi canım hatta suyumda öyle milletin anlattığı gibi degil az az geldi sızıntı şeklinde olurmus bazen benım şansıma öyle oldu ☺️
Urasmom Simiyy benim doğum bir gece önce şiddetli adet sancısı gibi bir sancı olmuştu. Zaten ertesi gece doğuracağımı anlamıştım. Öyle de oldu. Gece olunca sancıları oldu suyum geldi, suyla birlikte nişanım da gelmişti.