Mom0971 Simiyy hamdolsun iyiyim ugrasiyoruz bu ara yorgunluk cok var uzerimde sanirim vitamin eksikligim var bi doktora gorunsem iyi olucak 🥰 ne kadarin kaldi canim
Simiyy Mom0971 diyete gircem dedin bir daha ayar tutturamadın bak gece yemeklerini kesmemen gerekiyordu 😄 bi haftam var
Mom0988 Simiyy Opss.Ben bunu şimdi gördüm .Nasılsın ya doğuramadın dimi.Benimde sahrada sancım geldi Nisan falan gelmedi gerçi erken doğumdu.
Mom0971 Simiyy hahahha ne olduysa ondan oldu kesin😂 ay hadi insAllah az kalmis kizz🥰her seyin hazir mi
Mom0988 Simiyy Bian korktum bana haber vermeden doğurdun die malum doğduğu andan itibaren yapılmasi gerekenler var 😂😂
elifsezer_ Simiyy Tabikide olur.İki hamileliğimdede nişanım gelmedi.Suyumuda masada doktor patlattı.Kızımda hastaneye gitdiğimde 3 oglumda 4 cm açlmAm vardı.Ama nişanın nasıl bir şey olduğunu hiç görmedim 😊
Prensesannesi21 Simiyy Benim sancilarim siddetlendi nisanim gelmemisti hastanede son saatler gelmisti nisanim
Gorkeminannesiii Simiyy ah ah bende ne sancı ne nişan ne su hiç bişi yoktu yürüyerek gittim ne açılma ne Başka bişi el attıkça doktorlar deliriyodum acıdan 🙄☹️ meger çatım darmış isteselerde normal olmazmış 4.100 kilo dogdu oglum 10 aylık olucaz bu ay ☺️