Mom0971 Simiyy benim ne nisanim ne suyum geldi bana bir sabah sanci bi girdi duzenede girmedi sancilar ama sancilarimda gitmedi oyle dogurdum yani😂 bu arada aklimdaydin acaba dogurdu mu diye dusundum bayadir goremedim seni, nasilsin
suleymanpasamm Simiyy Benim önce nişanım geldi sonra sancılarım başladı ama nişan gelmeden de oluyor ama burdaki paylaşımlara bakarak sancılarım biraz arttıkça acaba gerçek sancı mı diye hep bir belirsizlik içerisindeydim ama emin ol canım ne suyunun gelmesi ne doğum sancısı anlaşılmayacak gibi değil
Mom0971 Simiyy hamdolsun iyiyim ugrasiyoruz bu ara yorgunluk cok var uzerimde sanirim vitamin eksikligim var bi doktora gorunsem iyi olucak 🥰 ne kadarin kaldi canim
Adalet-34 Simiyy benimde geam sancım yoktu fitil koydular rahime açılmam baya oldu ondan sonrada suni verdiler az bişey sonrada dogurdum
Sakinee Simiyy ilk çocuk mu senin özlenmez olur mu hiç bambaşka bir duygu kucağa alınca ah keşke biraz daha dinlenseydim bol bol uyusaydım hamileyken diyorsun 😂😂😂
memonunannesi Simiyy nişanımda suyumda doğum sancılarımla birlikte başladı. Herkesin vücudu birbirinden çok farklı.☺️
Simiyy Mom0971 diyete gircem dedin bir daha ayar tutturamadın bak gece yemeklerini kesmemen gerekiyordu 😄 bi haftam var
Mom0988 Simiyy Opss.Ben bunu şimdi gördüm .Nasılsın ya doğuramadın dimi.Benimde sahrada sancım geldi Nisan falan gelmedi gerçi erken doğumdu.
Mom0971 Simiyy hahahha ne olduysa ondan oldu kesin😂 ay hadi insAllah az kalmis kizz🥰her seyin hazir mi
Mom0988 Simiyy Bian korktum bana haber vermeden doğurdun die malum doğduğu andan itibaren yapılmasi gerekenler var 😂😂
elifsezer_ Simiyy Tabikide olur.İki hamileliğimdede nişanım gelmedi.Suyumuda masada doktor patlattı.Kızımda hastaneye gitdiğimde 3 oglumda 4 cm açlmAm vardı.Ama nişanın nasıl bir şey olduğunu hiç görmedim 😊