snowflake Oreolumagnolia aaa bunu bende deniycem ama kendime🤣🤣🤣🤣🤣lazere basliycam her lazerden sonra sürsem nasıl olur acepp🤔🤔🤔
Emirin_Annesiii Oreolumagnolia bende gördüm emziriyorum denemek istiyorum ama bı sorun yaratır mı bilemedim ya emzirip kullanan var mı acaba merak ettim
iki_prens_annesi Aktarlardami satiliyo resim atin bana bakim bnde 😂😂😂 kendime kullancm allahtan kizim yok 😄😄
melisaninannesi Oreolumagnolia bakıcımızın kayınvalidesi 90 yaşında bana dedi karınca yağı sür kılsız olur kızın diye. Güvenip sürmedim. Fakat 90 yaşında tecrübeli biri söylüyor deneyene sormak lazım.
Mom084 Oreolumagnolia bebekti diyor heryerine sürmüş ne kadar sürdüğünü hatırlamıyor 25 yıl geçmiş üstünden kız bide sarışın hic tüy yok dusunun 😒 benden 1 yaş küçük 😆
Oreolumagnolia dewamkee ben kendime duzenli kullanmam kesin ama kizima duzenli kullanicam cunku kendim olunca sallamiyorum hic,😂
Oreolumagnolia Nuraky ben bikini bolgesi kisimlarina koltuk altina ve bacagina surmek istiyorum bi sknti olurmu acaba
Oreolumagnolia ruzzzzzz tamm canm yasak bitsin bi aktarlara eczanelere sorcam internetten soyleyemem cunku simdi bisey olur Allah korusun o zaman yazarim sanda burdan 😘