Oreolumagnolia Nuraky ben bikini bolgesi kisimlarina koltuk altina ve bacagina surmek istiyorum bi sknti olurmu acaba
Nuraky Oreolumagnolia hiç bişey olmaz jilet yada agda sonrasi sürün düzenli kullanin bende bebeğime sürmeye başladım
Oreolumagnolia ruzzzzzz tamm canm yasak bitsin bi aktarlara eczanelere sorcam internetten soyleyemem cunku simdi bisey olur Allah korusun o zaman yazarim sanda burdan 😘
dewamkee Mom084 kaliyor kizz . Ben trendyoldan aldim acaba hakiki mi yoksa dandik mi . Sen hangisini kullaniyon 💐
Mom084 dewamkee ama bende kalmıyor arife günü yaptım mesela öyle yıkama.hissi uyandırmadi dur bidakine denicem mesela benim şu baldır deriz ya oralarda belli belirsiz daha bide düzensiz kullandığım halde
Mom084 dewamkee bak senden sonra baktım da internetten yağ için Ardından bölgedeki hassasiyet geçtikten 20 dakika sonra karınca yumurtası yağı bölgeye bolca sürülerek masaj hareketleriyle güzelce yedirilir. Yıkama ve durulama gerektirmeyen bu yağ, bölgedeki tüyler çıkmaya başladıktan sonra tekrar aynı uygulamayı düzenli bir şekilde uyguladığınızda sizde farklı göreceksiniz z.
Elwingg Oreolumagnolia aldigimiz kremleri bile ozrnle secerken karinca yagi gibi bilmedigim bir seyi suremezdim ben sahsen.dusunmedim bile.
UraSsmom Oreolumagnolia 20li yaşlarda Bi kadın radyoya katılmıştı annem kendine kullanırken bana da sürmüş sürekli şimdi hiç tüy problemim yok demişti. Annesi ona yaptığında 1 yaşında filanmış