Oreolumagnolia Kizlar bugun boyle bisey cikti karsima diyoduki bebeklere surulunce ilerde kil cikmiyomus eger kullanan varsa bi sknti yasadimi ne kadar surede ve nerelere uyguladi soyleyebilirmi valla ben cektim kildan kizim cekmesin bari😪
asocialmom Oreolumagnolia ay benim karşıma da çıktı o aynı konuyu açmayı düşünmüştüm benden çok yaşayacaksın 😊 bakalım kullanan olmuş mu
aybukemom Oreolumagnolia +1 bende bugün gördüm .aslındabiliyordum da bıgün karşıma çıktı merak ettim daha araştıracaktım🎈
Mom084 Oreolumagnolia valla benim teyzem.kendi kızına yaptı kızda sarışın hic kılı yok 😆 kız 25 yaşında 😎😆
asocialmom Oreolumagnolia evet kesinlikle ama ben sağlık açısından merak ediyorum bilen çıkar inşallah
dewamkee Oreolumagnolia ben yeni aldim daha agdadan sonra ilk deneyimim zamanla gorcez azalma olacak mi diye … kizlarima da surecektm aslinda ama korktum 😝
Oreolumagnolia dewamkee ben kendime duzenli kullanmam kesin ama kizima duzenli kullanicam cunku kendim olunca sallamiyorum hic,😂
Zuzu41 Oreolumagnolia kullananlardan biriyim🙋🏻♀️ Yeni başladım ama ilk seferde ciddi azalma oldu ve geç çıktı. Bebeğime sürme konusunu bilemiyorum 🙄
Mom084 asocialmom evet ağda yapıp bacağımı temizliyorum.yeni başladım ona da sonra elime alıp masaj yapar gibi sürüyorum kokusu kötü ama değer 😆