Ocak2021 Prensesannesi21 4 aylık 71 cm aldığım çoğu kıyafet olmadı giydiginide 1 2 kere giydi. 😪 tekrardan alışveriş yaptık beyimize 😂
Prensesannesi21 Ocak2021 Oy Masallaaah 😍😍 Ah canim valla ben her zaman alisverisde buluyorum kendimi kendime evime birsey alamıyorum artik malum kıyafetlerde pahali
Bilge_anne27 Prensesannesi21 benim bebede uzun maşallah 🧿ben 1.70 eşim 1.94 oğlum 3 aylık 67cm🧿 sağlık ocağında 70 dedi eve geldim kendim ölçtüm 67 🤷 çok fazla mı uzun acaba
Muhyuf Prensesannesi21 Eşim 180 ben 170 küçük oğlum 3 aylık 66 cm 🧿🧿 ama büyük oğlum kısa 2 buçuk yaşında 88 cm ama böbrek hastalığı var o yüzden böyle
MihraNilkuzusu Prensesannesi21 4 ay 24 günlük 71 cm anne uzun baba uzun aldığım her şey çabucak kısa geliyor 🤷♀️
aylizinannesiii Prensesannesi21 8 aylık 74 cm boyu uzun kilosu az uzun ince bir kiz boya gidiyor kilosu 🤷♂️😀
aylizinannesiii Prensesannesi21 7 bucuk kilo boyu uzun diye kilosuna pek takilmiyor doktor gelişim gelisim geriliği yok diyor ama bana cok zayıf geliyor
Ocak2021 Prensesannesi21 al benden de o kadar çocuk doğdu doğalı ne kendime ne de evime alamadım sıra gelmiyor ki 😂
Prensesannesi21 Mommysharkdoodoodoodoo Ahhhahaha 😂😂😂 Olsun kiz kisa olmak da çok şirin bence ben severim 😍🤭😂
Busra0102 Prensesannesi21 doktorumuz en karnında uzun olacak demeye başladı doğdu an gene söyledi hemşireler de söyledi uzun olacak diye
Prensesannesi21 aylizinannesiii Yo kilosuda gayet iyi ama tabi anne gözüyle farkli 😊 Bizimki 6 ay aşısında 75 cm 8.800 desi kilosuna uzun olduklari için öyle tombis durmuyorlar. Sağlıklı olsunlar da tombis olmasalarslda olur
Prensesannesi21 aylizinannesiii Neler yediriyorsun ben mesela asiri yedirmek isteyen anne değilim ama gece irmikli veya pirinç unlu mamalar yap yedir 1 2 kaşık da olsa kilo yapar canim🙏🏻