Prensesannesi21 aylizinannesiii Neler yediriyorsun ben mesela asiri yedirmek isteyen anne değilim ama gece irmikli veya pirinç unlu mamalar yap yedir 1 2 kaşık da olsa kilo yapar canim🙏🏻
aylizinannesiii Prensesannesi21 Diş ateşi oldugu için bir haftadır düzgün bisey yemek istemiyor sabahları ev yapimi cicibebe pekmez labne filan veriyorum gece irmikli mama veremiyorum kabızlık siddetli olduğu için doktor yasakladı 🥺
lilyaninannesi Prensesannesi21 6 aylık 75cm vay maşallahhh 🤩🤩 benim kızım 17 aylık 75 cm 😂😂 eşim de ben de kısayız yapcak bi şey yok 😅
Elifim46 Prensesannesi21 Benim kız da benden uzun olacak babasına çekmiş ben 1.55 im kızım 15 ay 18 günlük 82 cm 😍
yaas511 Prensesannesi21 6 aylık 75 cm bizimde aynı durumu doğduğu günden beri yasıyorum 😂yaşıtlarından çok önde gidiyor kilo da boyda genetik napalım
Prensesannesi21 aylizinannesiii yaa 😑 Pirinç unu da yapar kilo. Kiyamam ben ona 😍 rabbim şifa versin minigimize
yaas511 Prensesannesi21 kilosu 10 suanda tam masallah diyim boyuna göre az bileymis kilosu ama hiç öyle kilolu durmuyor bir yaşında çocuk gibi aynı 🧿😂