fitmommy anneugur_1 beş sene hap kullandım çok şükür bir kaza yaşamadık. Bıraktım ve üç ay sonra oğlumun haberini aldık. Ayrıca kıllanmaya çözüm olarak hap veriyor doktorlar artmaması adına
1nisansakam Mehmetereninannesi cnm bakır olanlar 10 senelik hormonlu minerelli olanlar beş senelik ve kanamayı azaltıyor ilk zmnlar lekeli oluyor diye biliyorum büyük ihtimalle bakır değildir
Mehmetereninannesi 1nisansakam tamam o zaman ben yanlıs biliyorum bakır olduğunu biliyorum ama bes SEne sanıyordum 10 olduğunj bilmiyodm
Muhammedtrn Tunacan sağlık sorununuz olmadığı halde bağlatırsanız dini anlamda günah olduğunu bilmeniz lazım… Ama tercih sizin bağlıyorlar. Doktorun vicdanına bağlı 🙂
Aylaayla anneugur_1 ben hepsini denedim iğne adetten kesti bıtsktım.Spiral kanama ysptı durmadı çıkarttım,on yıl hap kullandım bana hiçbir yan etki yapmadı.Şuan üç aylık bebeğim var kondom ve hapla korunurken hamile kaldıö.Doğumda tüplerimi bağlattım
acemiii Alya_efeninannesi spirali doktor neden önermedi? Hormonlu spiral mi bu arada bahsettiğiniz mirena yani
muazmrv __zulfisiniz__ nerde taktrdnz özel devlet? Bende bayramdan sonra taktrcm bide normal mi sezeryan mi oldunuz
__zulfisiniz__ muazmrv Sezeryan oldum özelde taktirdim kesin dusunmuyorsaniz bence taktirin yani Allaha emanet etmeklede olmuyyor ki once Önce önlem sonra tevekkül ben yinede esimede diyorum geri çekilme yap diye onlemimizi alalimda taktir Allah’ın
Momteach 1nisansakam ben bakır taktırdım ama yinede korkuyorum daha 1 kez ilişkimiz oldu eşimin başını yedim ya bişey olursa diye 2, çocuğum çünkü geri çekilme sonucu oldu 3. Ye hiç hazır değilim asla 🙅♀️
Nuraky Gamzeli28 evet doktorum verdi doğumdan sonra kontrole gittim zaman emzirenler için bu dedi bunu kullan dedi