Mom070 KardelenYB Yazma güzel kardeşim o zaman. Diğer arkadaşlar cevap verebilir dedim diye üstüne alınıp yazma o zaman ne diyeyim?
[silindi] KardelenYB yani ben de dedim yahudi topluluğu lanetli bi topluluk Allah diyor bunu bebek kadınlara mı bir şey olmasın dedi acaba?
[silindi] KardelenYB hani onlar da belki bebeklere üzülüyordur biz gibi art niyetlerini bilemem sonuçta sadece tahmin. Bebekler zaten aklı baki olana kadar müslümandır ya.
elifhanimm [silindi] Hayır bence şöyle sevmediği insanları burada rastlayınca böyle taşlamak istedi olay çıksın birbirine girsinler belki askı yerler
[silindi] elifhanimm hım yani bi öyle bi böyle olmuş. Seçerek yazmaya da çalışıyorum bakmam gereken bir yavrum var tartışınca moralim bozuluyor.
Asafeymeninannesi 2673826 Sizin anladıklarınız ile benim anladıklarım bir değil, olamaz ! Belki sonradan birşey gelişti ? Belki bazı şeylerin farkına varıldı ? Yanlış bilgiler mevcut diye kafir mi ilan edelim ?! Sempatiklik falan ? Bırakın da gerisi bana kalsın size değil
2673826 Asafeymeninannesi olamaz derken! Kendinizi cok fazla sanıyorsunuz herhalde boyle üstten üstten konuşmalar insanlara sadece sloganla falan cevap vermeler burada cok görününce fazla havalı oluyorsunuz galiba!
Mom078 nneslihan Yahu sende mi ben elhamdulillah müslümanım karşıda ki vasıfsız beni böyle göstermeye çalıştığı için yazdım
nneslihan Mom078 hayır tabi ki onu farkettim, öyle değilsin dedim zaten, böyle bir durumda hoş olmadığını söylemek istedim sadece Bırak onun seviyesi alçakta kalsın
Mom070 Mom078 Sende bence buralarda çok dolanma malum herkesi merhametsiz vicdansız ilan ettikleri için tadın kaçmasın. 😂
[silindi] Mom070 size de bir şey sorabilir miyim? Sizi az çok biliyorum muhafazakar bir hanımefendiydiniz galiba doğru biliyorsam din bilgisi de yüksek olan. Acaba siz de Türkmen kardeşlerimizi unutmayın mesajı mı verdiniz de yanlış anlaşıldı? Hani ayırımcılık yapıyorsunuz gibi mi algılandı okuyamadım çok mesaj var.
Elfida-10 Mom070 Halkımız işine geleni öyle güzel yapıyor ki, devletimiz kendine olacak yararı öyle güzel hesaplıyor ki. Doğu Türkistan konusu meclise gittiği zaman 3 kere üst üstte red cevabı alınıyor, şimdi Fahrettin Koca da çıkmış diyor sessiz kalmayın. Elbette sessiz kalmayın ölen çocuklar için günahsız masumlar için, ama böyle adam ayırarak millet ayırarak olmaz bu işler. Mom070 sanırım ilk kıvılcım buradan çıkmış bizim buradaki toplanma smacımız zulüm görenler şehit edilenler masumlar ama siz olayı baya siyasete dökmek istemişsiniz fikrimce.. birde Filistin hakkında konuşma hakkı neden sadece Doğu türkistan hakkında konuşabilenlerindir? Bunu sadece postlarda görmediğiniz için mi deme gereksinimi buldunuz?
Mom070 [silindi] Ben diyorum ki zamanın keşke Türkistan içinde böyle sessiz kalınmasaydı da en azından onlar da Türkiye’nin yanlarında olduklarını hissetseydi. Ben Türkistan’ın durumunu çok sıkı takip ediyorum bunun yarısı kadar bile destek gelmemesi çok üzdü sadece. Ama bu demek değil ki Filistin için üzülmüyorum. Halkımız da neye sessiz kalıp kalmayacağı konusunda hem problem yaşıyor bende diyorum ki benim de artık içimden bir şey yapmak gelmiyor.
Asafeymeninannesi 2673826 İlahi 😅 Sanırsam havalıyım evet 😎 Beni bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir diyelim Yaa siz gidin milleti kafir olarak ilan edin. Dengim değilsiniz vesselam 😊
2673826 Asafeymeninannesi ünlem koymalıydınız olmadı bu yorum :) bencede asla aynı kulvarda degılız ve denk olamayız iyi aksamlar
Asafeymeninannesi 2673826 Ben ve siz ? Aynı kulvar ? Ona ayrı güldüm 😌 Demin ki yorumda da belirttiğim gibi dengim değilsiniz vesselam (!) 😉 Sizede kafir ilan etmeyeceğiniz akşamlar efeniiimmm