Mom070 elifhanimm Herkes beni hiç ilgilendirmez. Ben ne demek istediğimi verdiğim ana fikri biliyorum o su bu su nasıl anlarsa anlasın umrumda değil.
Mom070 2673826 Sende sabahtan beri insaları nasıl kafir ilan ettin öyle? Kalplerini bilmeden ne düşündüklerini bilmeden ne güzel de yargıladın oturdun aşağı. Sana anca böylesi lazım ciddiye alınacak bir tip değilsin.
2673826 Mom070 sen gitmiştin hanı ayrılamıypsun burdan cokmu hosuma gitti. Kimseyi kafir ilan etmem etmedim haddime degıl herkes kendini belli ediyor zaten hadi
[silindi] KardelenYB anladıysan anlat bacım nolur. Zira beynim yandı. Acaba bütün dünya da barış olsun mesajı mı verdi bayan? Hani öyleyse zaten hepimizin temennisi o ama işte derin devlet işleri gücümüz yetmiyor.
Mom070 elifhanimm Bu hele hiç umrumda değil. Diyorum ya ben ne demek istediğimi neyi anlattığımı biliyorum. Dışardan nasıl görüyorlarsa görsünler. Ama bu yazdıklarım hiçbir zaman vatan haini gibi bir duruma düşürmez.
2673826 [silindi] yok bende buna karsıyım güya dua dagıtıyoruz ama karsında açıkça zalimi savunana da Allah razı olsun diyoruz ne alaka biraz belli etmek lazım kimle ne konustugnuza
KardelenYB [silindi] yok ayırt edilemeyen bir durum var İsrail’in masum görülmesi burda takılıyoruz kanki 👾👾👾
Mom070 KardelenYB Yazma güzel kardeşim o zaman. Diğer arkadaşlar cevap verebilir dedim diye üstüne alınıp yazma o zaman ne diyeyim?
elifhanimm [silindi] Hayır bence şöyle sevmediği insanları burada rastlayınca böyle taşlamak istedi olay çıksın birbirine girsinler belki askı yerler
[silindi] KardelenYB yani ben de dedim yahudi topluluğu lanetli bi topluluk Allah diyor bunu bebek kadınlara mı bir şey olmasın dedi acaba?
[silindi] KardelenYB hani onlar da belki bebeklere üzülüyordur biz gibi art niyetlerini bilemem sonuçta sadece tahmin. Bebekler zaten aklı baki olana kadar müslümandır ya.
[silindi] elifhanimm hım yani bi öyle bi böyle olmuş. Seçerek yazmaya da çalışıyorum bakmam gereken bir yavrum var tartışınca moralim bozuluyor.