[silindi] Mom078 e sen napıyorsun şimdi kız? Geldin yiyon kendini? 🙂kurtardın mı İsrail’i. Demezler mi kelebenk
EmineYilmaz dygmom Ne alaka????? Farkındaysan ünlü ünsüz herkes tavşan deneylerine karşı olan bir animasyonu büyük destek vererek paylaştı. Bende dahil. Yine aynı kişiler bu katliama sessiz kalabiliyor . Bundan bahsediyorum.
2673826 Asafeymeninannesi burada kimse kimsenın zihniyetini degıstırme derdinde degıl zaten herkes safını belli etmeli Dün dua postunuz kapanmasın diye bısey yazmadım ama açıkça ve ısrarla İsrail savunucusu birinede sempatiklik göstermeniz? Herkese mavi boncuk dagıtıcam diye zulmu destekleyen karsısında susmam susamayız. Burdakı sıkıntı boyle mühim bir mesele hakkında ileri geri konusma cesareti kimsede olmamalı bunu vermemeliyiz sussun otursunlar.
[silindi] 2673826 ya bir şey demek istiyorum burada bazı şeyler yazdı o kişiler diğer postta da dualar aldım okuyorumlar ben bağdaştıramıyorum. Siz bir şey anladınız mı?
Asafeymeninannesi 2673826 Sizin anladıklarınız ile benim anladıklarım bir değil, olamaz ! Belki sonradan birşey gelişti ? Belki bazı şeylerin farkına varıldı ? Yanlış bilgiler mevcut diye kafir mi ilan edelim ?! Sempatiklik falan ? Bırakın da gerisi bana kalsın size değil
nneslihan Mom078 Dün gece ateşe verilen yerin arka duvarında şarkılar eşliğinde dans edip eğlenen kişilerin adını nasıl kendine yakıştırabildin de söyledin, öyle değilsin tabi ki ama hoş olmadı bence bu kelimeyi kullanman
Mom078 nneslihan Yahu sende mi ben elhamdulillah müslümanım karşıda ki vasıfsız beni böyle göstermeye çalıştığı için yazdım
Mom070 elifhanimm Herkes beni hiç ilgilendirmez. Ben ne demek istediğimi verdiğim ana fikri biliyorum o su bu su nasıl anlarsa anlasın umrumda değil.
Mom070 KardelenYB Benim ağzımdan her zaman hayırlı şeyler çıkar zaten ama İşte algı da problem olanın anlaması uzun sürüyor bu durumu.
2673826 [silindi] yok bende buna karsıyım güya dua dagıtıyoruz ama karsında açıkça zalimi savunana da Allah razı olsun diyoruz ne alaka biraz belli etmek lazım kimle ne konustugnuza
2673826 Mom070 nekadar çocuksun ya sabahtan be boş boş laf ebeliği anca çaydanlık kazandın ne ya nekadar içi dışı boş vasıfsız oldugunu tekrar önümüze koyma anladık çünkü
Mom070 2673826 Sende sabahtan beri insaları nasıl kafir ilan ettin öyle? Kalplerini bilmeden ne düşündüklerini bilmeden ne güzel de yargıladın oturdun aşağı. Sana anca böylesi lazım ciddiye alınacak bir tip değilsin.
2673826 Mom070 sen gitmiştin hanı ayrılamıypsun burdan cokmu hosuma gitti. Kimseyi kafir ilan etmem etmedim haddime degıl herkes kendini belli ediyor zaten hadi
[silindi] KardelenYB anladıysan anlat bacım nolur. Zira beynim yandı. Acaba bütün dünya da barış olsun mesajı mı verdi bayan? Hani öyleyse zaten hepimizin temennisi o ama işte derin devlet işleri gücümüz yetmiyor.
Mom070 elifhanimm Bu hele hiç umrumda değil. Diyorum ya ben ne demek istediğimi neyi anlattığımı biliyorum. Dışardan nasıl görüyorlarsa görsünler. Ama bu yazdıklarım hiçbir zaman vatan haini gibi bir duruma düşürmez.