Elfida-10 dygmom kötü şey demedi. Oda canlı bir hayvandı ve günlerce konuşulurken bebekler insanlar ölüyor neden sessiz kalıyoruz demek istedi
Mom070 Elfida-10 Hah ne kadar doğru bir şeye denk getirdin konuyu. Peki bana söyler misin ben üstte Türkistan için aynı şeyi yazdım diye neden bana sanki Filistin’e iyi olmuş dedim gibi lanse edilip din düşmanı ilan edildim? Soruma cevabın yoksa diğer arkadaşlar cevap verebilir.
KardelenYB Mom070 sen bu saaten sonra susuyorum yazdın arkadaşım senın okuma da sorunun mu var ya sabahtan beri neye takıldığımızı algılamakta zorluk cekıyorsun?
KardelenYB Mom078 buradaki Zihniyet ne olacak peki onlara kim neyi anlatacak baksana sabahtan beri savunulan şey akıl alır gibi değil
Mom078 KardelenYB Sen burda 100 kere doğruyu savun o 101 . De de anlamayacak bari amacımız az emeline ulaşsın dı benim gayem
Mom070 KardelenYB Ben susuyorum demedim, bir şey yapmak istemiyorum dedim mesela sizin gibi, ben evimde oturur duamı eder geçerim. Konuyu farklı yerlere çektiğiniz için zaten böyle anlamanız çok normal. Susmak çok başka bir şey.
KardelenYB Mom078 Misal ben aklına gelebilecek tüm sosyal medya mecrasından sesimi duyurup duyurtmaya calısyorum burası da dahil olsun varsın anlamasınlar yarın ben hesaba cekıldıgımde verebilecek bir vicdan muhakemem olsun
2673826 Mom078 sizin gibi ne oldugu belli olmayan insanların sesı kesilip yeryuzunden sılınmedıkce kurtaramaz bencede git eğlence postlarına burdakı ınsanlar hanı bebekler insanlar ölüyoya üzgünler size iş yok yani
Mom070 2673826 Vallahi bi siz üzgünsünüz be bi siz düşünüyorsunuz gerçekten, tebrik ederim çaydanlık seti kazandın.
[silindi] Mom078 e sen napıyorsun şimdi kız? Geldin yiyon kendini? 🙂kurtardın mı İsrail’i. Demezler mi kelebenk
nneslihan Mom078 Dün gece ateşe verilen yerin arka duvarında şarkılar eşliğinde dans edip eğlenen kişilerin adını nasıl kendine yakıştırabildin de söyledin, öyle değilsin tabi ki ama hoş olmadı bence bu kelimeyi kullanman
2673826 Mom070 nekadar çocuksun ya sabahtan be boş boş laf ebeliği anca çaydanlık kazandın ne ya nekadar içi dışı boş vasıfsız oldugunu tekrar önümüze koyma anladık çünkü
EmineYilmaz dygmom Ne alaka????? Farkındaysan ünlü ünsüz herkes tavşan deneylerine karşı olan bir animasyonu büyük destek vererek paylaştı. Bende dahil. Yine aynı kişiler bu katliama sessiz kalabiliyor . Bundan bahsediyorum.
2673826 Asafeymeninannesi burada kimse kimsenın zihniyetini degıstırme derdinde degıl zaten herkes safını belli etmeli Dün dua postunuz kapanmasın diye bısey yazmadım ama açıkça ve ısrarla İsrail savunucusu birinede sempatiklik göstermeniz? Herkese mavi boncuk dagıtıcam diye zulmu destekleyen karsısında susmam susamayız. Burdakı sıkıntı boyle mühim bir mesele hakkında ileri geri konusma cesareti kimsede olmamalı bunu vermemeliyiz sussun otursunlar.
[silindi] 2673826 ya bir şey demek istiyorum burada bazı şeyler yazdı o kişiler diğer postta da dualar aldım okuyorumlar ben bağdaştıramıyorum. Siz bir şey anladınız mı?
Asafeymeninannesi 2673826 Sizin anladıklarınız ile benim anladıklarım bir değil, olamaz ! Belki sonradan birşey gelişti ? Belki bazı şeylerin farkına varıldı ? Yanlış bilgiler mevcut diye kafir mi ilan edelim ?! Sempatiklik falan ? Bırakın da gerisi bana kalsın size değil
Mom078 nneslihan Yahu sende mi ben elhamdulillah müslümanım karşıda ki vasıfsız beni böyle göstermeye çalıştığı için yazdım
Mom070 elifhanimm Herkes beni hiç ilgilendirmez. Ben ne demek istediğimi verdiğim ana fikri biliyorum o su bu su nasıl anlarsa anlasın umrumda değil.
Mom070 KardelenYB Benim ağzımdan her zaman hayırlı şeyler çıkar zaten ama İşte algı da problem olanın anlaması uzun sürüyor bu durumu.