Dün burada bir kaç yorum okudum cevap yazdım yazdım sildim kafaları düşünceleri o kadar başka ki. Sen kendi ülkendekiyle ilgilen, filistin başlattı savaşı diyen. Bu arkadaş da vicdandan bahsediyor. Çok üzüldüm, çok. Yok gidin cepheye o zaman savaşın diyenler. Gideriz biliyor musunuz? Fırsatımız olsa Allah şahit ki gideriz! İsrailoğulları ezelden beri belalı bir millet. Aksa bizimdir, bizim kalacak! Filistinin, arabın, türkün değil. AKSA MÜSLÜMANINDIR,İSLAMINDIR. Etki yaratacak ise çıkar sokaklarda bağırırız, yaratacak ise paylaşır dua ederiz. Bir de sokağa çıkana hakkımı helal etmiyorum vs diyen var. Siz gidin tatillere gidenlere etmeyin hakkınızı. Sokağa çıkan adamlar zaten sizin hakkınız, namusunuz, davanız için sokaklarda. İnsan gücünün nelere etki ettiğini bilmez misiniz? Bencilce davranmayın yeter! Orada insanlar dün iftarlarını bile açamamış! Rahat rahat namaz kılamıyorlar! Çocuklar parçalanıyor ölüyor ölüyor! Aç o insanlar, evlerinden yuvalarından mahrum! Senin virüsünü düşünüp bencilleşmenn sırası mı ya? Savaş var savaşş katliam var! Aksamızda, Allahın mescidinde! Efendimiz yaşasaydı, sahabeleri yaşasaydı sizce evde mi otururlardı. Bencilleşmeyin, bencilleşmeyin. BENCİLLEŞMEYİN!