Busra_14 Çok geçmiş olsun.Daha trendyol morhipo lidyana filan yeni yeni açılmıştı alışveriş yapıyordum.Hiç başıma gelmedi ama dikkat ettiğim şeyler var.Elektronik asla ınstagram gibi platformlardan almam.Daha henüz 3 senedir netten alıyorum ki garantisi vs olsun diye.Garanti tercihim de ithalatçı değil firmadır.Yani hepsiburada dan kurutma makinesi aldım,gönderici arçelikti.Arçelik mağazada aynı makine 4200 dü karta 4 taksitti.Ben yılbaşı zamanı indirimiyle 3600e 12 taksit vade farksız aldım.Arçelik de geldi kurdu mis gibi. 2500e de satanlar vardı ama ne olduğu belli değil direk ben dolandırıcıyım diyor.Bir şeyin piyasası bellidir. Tlf,hesap,profil engellemek bunlar çok kolay.
90tl ye normal düzleştirici kaldı mı bilmiyorum.Bende o taraklardan istedim ama 300-500 arası hani biraz da iyi bi marka olsun muhatap bulayım desem.
Instagramdan alışveriş olur,olmaz değil.Bu şekilde çalışan gerçekten güzel iş yapanlar da var. Lütfen profillerin takipçi beğeni sayısına filan bakmayın.Ben büyük oğluma kıyafet diktirmiştim doğum gününe.Çok güzel tam istediğim gibi gelmişti.Ama benden önce komşum ve arkadaşım o sayfaya yaptırmıştı.Gözle görülür çevrenizde oradan alışveriş yapmış olan insanlara sorun.